2023 TGRD Yıllık Toplantısı ve EVIS Uluslararası Ortak Toplantısı

KONGRE TARİHİ
10 Mart - 14 Mart 2023

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Susesi Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.girisimselradyoloji2023.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Girişimsel Radyoloji Derneği’nin (TGRD) düzenlediği “18. TGRD Yıllık Toplantısı ve EVIS 2023 (EndoVascular and Interventional Symposium)” Uluslararası Ortak Toplantısı 10-14 Mart 2023 tarihlerinde, Antalya Susesi Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

Pandemi koşullarının hafiflemesinden sonra geçen yıl toplantımız Girne’de yüz yüze başarı ile yapılmıştı. Bu toplantının gerçekleşmesindeki katkıları için geçen dönem bilimsel kurul başkanı Prof. Dr. Ahmet Baran Önal ve danışma kurulu başkanı Prof. Dr. Bülent Arslan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Pek çok kez kongrelerimize ev sahipliği yapan Antalya’nın iklimi, ulaşım rahatlığı, konaklama olanakları ve kongre deneyimiyle toplantımıza katkı sağlayacağını ve katılımcı memnuniyetini artıracağını düşünüyoruz.

Kongremizde bilimsel kurulumuz ve danışma kurulumuzla birlikte sizlerden gelen talep ve önerileri göz önüne alarak olgu sunumları ön plana çıkardığımız girişimsel radyolojide güncel tedavi yöntemlerini içeren bir bilimsel program hazırlamayı hedefledik. Amacımız, her biri alanında uzman olan ulusal ve uluslararası bilim insanlarının katılımıyla, interaktif bir ortamda, alanımızdaki güncel uygulamaları tartışmak ve sorunlarımıza çözüm yolları üretmektir.

Ortak toplantımızda, tüm meslektaşlarımızı, asistanlarımızı, öğretim üyelerimizi ve hocalarımızı aramızda görmek arzusundayız. Ayrıca, camiamıza desteklerini esirgemeyen değerli endüstri temsilcilerinin de yüksek düzeyde katılımlarını bekliyoruz.

Antalya’da 10-14 Mart 2023 tarihinde buluşmak üzere saygılarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Mehmet Halil ÖZTÜRK
TGRD Başkanı

Prof. Dr. Ümit BELET
Bilimsel Kurul Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.