23. Isı Bilimi ve Tekniği Kongresini-ULIBTK 2021

KONGRE TARİHİ
08 Eylül - 10 Eylül 2021

KONGRE ŞEHRİ
Gaziantep, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
ulibtk2021.gantep.edu.tr
DAVET
Sevgili Meslektaşlarım,

8-10 Eylül 2021 tarihlerinde “23. Isı Bilimi ve Tekniği Kongresini (ULIBTK 2021) Gaziantep’te düzenleneceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Türk Isı Bilimi ve Tekniği Derneği (TIBTD) Kongresi; 1977 yılından beri 44 yıldır yapılmaktadır. Kongrenin bu yıl 8-10 Eylül 2021 tarihleri arasında Gaziantep’te uluslararası olarak düzenlenmesine karar verilmiştir. Kongre isminin “Isı Bilimi ve Tekniği Kongresi (ULIBTK 2021)” olarak kullanılması kurumsal hafızayı muhafaza etmek için tercih edilmiştir.

Isı Bilimi ve Tekniği Kongreleri geçmiş yıllarda ulusal düzeyde başarılı bir şekilde yapılmıştır. 22. ULIBTK2019 Kocaeli Üniversitesi uhdesinde uluslararası olarak gerçekleştirilmiştir. 23. ULIBTK2021 ise, Gaziantep Üniversitesi ve Türk Isı Bilimi ve Tekniği Derneği işbirliği ile uluslararası ve hibrit (yerinde/çevrimiçi) olarak düzenlenecektir.

ULIBTK2021’in temel amacı, dünyanın dört bir yanından gelen akademik bilim insanlarını ve araştırmacıları bir araya getirerek, ısı bilimi ve tekniği konularında yenilikçi ve ileri mühendislik uygulamaları hakkında bilim insanlarının ortaya koymuş olduğu en son araştırma sonuçlarının paylaşılmasını sağlamaktır. Bu kapsamda ULIBTK2021 araştırmacılara ısı bilimi ve teknolojisi ile ilgili konularda bir bilgi paylaşımı platformu olacaktır. Düzenlenen kongre enerjinin oluşumu, dönüşümü ve kullanımı ile çevresel etkileri konularını kapsayacaktır. Ayrıca, yeşil ve sürdürülebilir enerji sistemleri, enerji verimliliğinin geliştirilmesi, düşük maliyetli ve çevre dostu ısıl sistemler de ele alınacaktır. Kongre kapsamında ısıl sistemler üzerine yeni ve özgün araştırma ve geliştirme çalışmaları ile alternatif enerji teknolojilerinin uygulamaları da yer alacaktır.

8-10 Eylül 2021 tarihinde yukarda bahsedilen konularda hazırladığınız bilimsel çalışmaları Gaziantep Üniversitesi bünyesinde bulunan Mavera Kongre Merkezinde sunmaya davet ediyoruz. Uluslararası 23. Isı Bilimi ve Teknolojisi Kongresi hibrit (yerinde/çevrimiçi) olarak gerçekleştirilecektir. Sizlerin 23. Isı Bilimi ve Tekniği Kongresine katılımı bizleri onurlandıracaktır.

Saygılarımızla,
Kongre Yürütme Kurulu Başkanı
Makine Mühendisliği Bölümü
Gaziantep Üniversitesi

Prof. Dr. Atilla BIYIKOĞLU
Türk Isı Bilimi ve Tekniği Derneği Başkanı
Makine Mühendisliği Bölümü
Gazi Üniversitesi

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.