24. Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi-EMK 2019

KONGRE TARİHİ
24 Nisan - 26 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Edirne, Türkiye
KONGRE YERİ
Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
emk2019.kongreadresi.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

24-26 Nisan 2019 tarihleri arasında Türk Elektron Mikroskopi Derneği adına Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı olarak, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde düzenleyeceğimiz Uluslararası katılımlı 24. Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi (EMK 2019)’nde, sizleri Edirne’de misafir edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Anabilim Dalımızın kurucusu değerli hocamız Prof.Dr. Müberra UYGUN’un içinde yeraldığı ekibin 1993 yılında büyük emeklerle düzenledikleri, 11. Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi’nden 25 yıl sonra, camiamızın siz değerli hocalarına Edirne’deki anılarınızı tazeleme fırsatı sunacağımızı düşünmekteyiz.

Aramıza yeni katılan genç meslektaşlarımızın da, bilimsel içeriğinin yüksek olacağını düşündüğümüz bu kongreden, yeni proje fikirleriyle dönmelerini sağlamak ve ayrıca akademik başarılarını belgeleyebilecekleri ödüllerle taçlandırmak arzusundayız. Bu amaçla; Prof. Dr. Müberra UYGUN adına “En iyi poster sunu ödülü” verilecektir. Ayrıca “En iyi mikroyapı ödülü” ve Türk Elektron Mikroskopi Derneği tarafından ise “Prof. Dr. Türkan ERBENGİ Araştırma Ödülü” de kongremizde sahiplerini bulacaktır.

Yaşam ve Malzeme bilimlerindeki mikroskopik tüm çalışmalara açık olan kongremizin, tüm camiamıza bilimsel ve sosyal anlamda yararlı olacak, başarılı bir kongre olmasını diliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Uluslararası katılımlı 24.Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi (EMK 2019)

Düzenleme Kurulu adına

Gülnur KIZILAY ÖZFİDAN
EMK 2019 Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.