25. Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Kongresi-EDAD 2021

KONGRE TARİHİ
16 Eylül - 18 Eylül 2021

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Hilton İstanbul Bomonti Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.edad2021.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Bu sene 25.’sini düzenleyeceğimiz EDAD Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Kongresi, 16 Eylül 2021’de kongre öncesi etkinliklerle başlayıp 16 - 18 Eylül 2021 tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Convention Center'da ve aynı zamanda online platformda yapılacak yayın ile birlikte “Hibrit” olarak düzenlenecektir. Böylece kongremizde hem fiziki olarak bir arada olma fırsatı, hem de bizlerle birlikte olamayacak meslektaşlarımız için online olarak programı takip etme imkanı söz konusu olacaktır.

25. yılımızı da kutlayacağımız kongremizde; uydu sempozyumları, sözlü ve poster bildiriler, workshoplar ve çok çeşitli içeriğe sahip olacak sergi alanımız ile zengin ve doyurucu bir içerik hazırlığı yapıyoruz.

Özenle hazırladığımız bilimsel programın yanı sıra içinde bulunduğumuz dönemlerin yorgunluğunu atmanız, bir süredir göremediğiniz meslektaşlarınızla birlikte güzel bir zaman geçirmeniz için sosyal programımız da yine kongremizin programı içerisinde yer alacaktır.

Uzun bir aradan sonra sizlerle yüz yüze buluşacak olmanın, heyecanını taşıyoruz.

Eylül’de kongremizde görüşmek üzere.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Diş Hekimi
Kübel İltan Özkut
EDAD Başkanı

Dr. Galip Gürel
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.