33. Ulusal Özel Eğitim Kongresi-UÖEK 2023

KONGRE TARİHİ
25 Ekim - 27 Ekim 2023

KONGRE ŞEHRİ
Trabzon, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
uoek2023.org
DAVET
Özel Eğitime Gönül Vermiş Değerli Paydaşlar,

İlk kez Doç. Dr. Mitat Enç anısına 1991 yılında "Özel Eğitim Günleri" adıyla başlayan Ulusal Özel Eğitim Kongresi Cumhuriyetimizin 100. yılında 25-26-27 Ekim 2023 tarihleri arasında Trabzon’da gerçekleştirilecektir. Trabzon Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü ve Özel Eğitimciler Derneği (ÖZDER) işbirliği ile düzenlenecek olan 33. Ulusal Özel Eğitim Kongresi’ne sizi davet etmekten memnuniyet duymaktayız.

Kongremizin bu yılki teması “Cumhuriyetin 100. Yılında Özel Eğitim” olarak belirlenmiştir. Kongre kapsamında özel eğitimin Türkiye’deki tarihsel gelişimini bilimsel olarak değerlendirebilmek ve sonraki yıllar için yapılacak çalışmalara ışık tutmak hedeflenmiştir.

Bu kongre kapsamında ele alınacak konular; erken müdahale ve erken çocuklukta özel eğitim, kaynaştırma/ bütünleştirme uygulamaları, aile eğitimi ve katılımı, özel eğitimde öğretmen eğitimi, özel gereksinimli yetişkin bireylerin eğitimi/istihdam, özel eğitimde geçiş süreçleri, özel eğitimde teknoloji destekli eğitim, özel eğitimde uzaktan eğitim, özel eğitimde tanılama ve değerlendirme, özel eğitimde yasal konula, bilimsel dayanaklı uygulamalar/etkili uygulamalar vb. alanla ilgili farklı konuları kapsamaktadır. Kongremizde bildiri özetleri hakem değerlendirmesine alınarak ve kör hakemlik değerlendirmesi sonucunda kabul edilen bildirilere programda yer verilecektir.

Kongremize başta özel eğitim alanında çalışan akademisyenler olmak üzere öğrenciler, aileler, araştırmacılar, uzmanlar, öğretmenler ve özel eğitime gönül vermiş tüm paydaşlarımız davetlidir.

Kongrenin dili Türkçe’dir.

Kongremizde sizlerle birlikte olmak dileğiyle...

Kongre Düzenleme Kurulu adına,
Kongre Başkanı
Dr. Öğr. Üyesi Raziye ERDEM
Trabzon Üniversitesi
Fatih Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.