35. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi-UNTK 2023

KONGRE TARİHİ
26 Nisan - 30 Nisan 2023

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Titanic Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
untk2023.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Bu yıl 35. Ulusal Nükleer Tıp Kongremiz, 26-30 Nisan 2023 tarihleri arasında, Belek Antalya’da Titanic Deluxe Belek Kongre merkezinde yapılacaktır. İki yıllık pandemi süreci sonrası geçen yıl yüz yüze yaptığımız kongre ile yeniden birlikte olabilmenin mutluluğunu ve verimli bir bilimsel toplantının haklı gururunu yaşadık.

Bu yılki temamızı “Cumhuriyetimizin 100. yılında bir başarı hikayesi olan Ulusal Nükleer Tıp” olarak belirledik. Bu tema çerçevesinde ulusal ve uluslararası konusunda uzman bilim insanları davet edilerek, Teranostikler başta olmak üzere, geçmişten günümüze Nükleer Tıp pratiğimizi ilgilendiren konular ve son güncel gelişmeler ayrıntıları ile tartışılacaktır. Güncel bilgileri içeren bu sıcak konular yanında, olgu tartışmaları ve uzmanı ile öğrenme oturumları ile mezuniyet sonrası eğitime katkı sağlanması ve sözel oturumlar ile alanımızda yapılan güncel çalışmalar hakkında kazanımlar elde edilmesi planlanmaktadır.

Türkiye Nükleer Tıp Derneği olarak başta kongremiz olmak üzere tüm bilimsel etkinliklerde desteğinizi bekliyor, değerli katkılarınız ve katılımınız için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,

TNTD Yönetim Kurulu ve Kongre Düzenleme Kurulu adına,
Prof. Dr. Tevfik Fikret ÇERMİK

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.