4. Akdeniz Eczacılık Kongresi-MEDPHACON 2019

KONGRE TARİHİ
26 Nisan - 28 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Mersin, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
medphacon.mersin.edu.tr
DAVET
Değerli Katılımcılarımız,

Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Ögrenci Topluluğu olarak 26-28 Nisan 2019’da 4üncüsünü gerçekleştireceğimiz 4. Akdeniz Eczacılık Kongresi’ne sizleri davet etmekten büyük onur ve mutluluk duymaktayız. “Geniş Sprektrumlu Eczacılık Kongresi” temasıyla tüm öğrenci arkadaşlarımız ve eczacılarımızla, Akdeniz’in incisi Mersin’de buluşuyoruz.

Kongre programında bütün öğrencilerimizin bilimsel çalışmalarının sunulduğu poster ve sunum oturumları da yer alacaktır. Akdeniz’in Nisan meltemleriyle taze deniz kokusuna eşlik eden portakal ağacı çiçekleri ve akşamları açan yaseminler, tatlı bahar mevsiminde Mersin’in vazgeçilmezidir. Dopdolu bir bilimsel programın yanısıra keyifli ve eğlenceli sosyal aktivitelerin da yer alacağı programda eğlenceli vakit geçireceğinizin inancındayız.

Medphacon 2019 Yönetim Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.