4. Meteorolojik Uzaktan Algılama Sempozyumu-UZALMET 2019

KONGRE TARİHİ
11 Kasım - 15 Kasım 2019

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
uzalmet.mgm.gov.tr
DAVET
Meteorolojik uzaktan algılama sistemleri (Meteoroloji Uyduları, Meteoroloji Radarları, Yıldırım Tespit ve Takip Sistemi, LIDAR) turizmden ulaşıma, tarımdan çevreye kadar birçok sektörde gün geçtikçe daha önemli hale gelen meteorolojik hizmetlerin günümüzdeki vazgeçilmez unsurlarındandır.

Esas kullanım alanları olan kısa vadeli hava tahmini ve şiddetli hava olaylarının tespiti yanında, agrometeoroloji, iklimsel araştırmalar ve hidrolojik çalışmalarda kullanımları da artmaktadır. Bu ve benzeri sahalardaki bilimsel araştırma ve çalışmaların paylaşıldığı UZALMET Sempozyumu, bu alanda ülkemizde düzenlenen yegane sempozyum olup 2013 yılından beri her iki yılda bir düzenlenmektedir.

Meteorolojik uzaktan algılama konusunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatı, Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezleri ve Meydan Müdürlükleri ile ilgili üniversiteler, kamu kurumları ve özel kuruluşların katılımı ile 11-15 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya’da dördüncüsü gerçekleştirilecek olan “IV. Meteorolojik Uzaktan Algılama Sempozyumuna (UZALMET2019)” katılım için sözlü bildiri sunulması gerekmekte olup katılım ücreti talep edilmemektedir. Bildirisiz katılım sağlamak isteyen öğrencilerin (sadece sınırlı sayıda öğrenci için geçerlidir) danışman hocalarından aldıkları katılım ile ilgili niyet mektubunu iletişim e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Sempozyuma bildiri özeti gönderimi için son tarih 27 Eylül 2019 Cuma günü mesai bitimidir.

UZALMET2019’a değerli katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

UZALMET2019 Yürütme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.