4. Ulusal Liman Kongresi-ULK 2019

KONGRE TARİHİ
07 Kasım - 08 Kasım 2019

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
ulk2019.deu.edu.tr
DAVET
IV. Ulusal Liman Kongresi, 7-8 Kasım 2019 tarihleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin ev sahipliğinde İzmir’de gerçekleştirilecektir. Kongrenin amacı, liman ve terminal konularında çalışan akademisyenleri, limancılık sektörü temsilcileri ve paydaşlarını bir araya getirmek ve limanlara ilişkin her türlü bilgi ve birikimin paylaşılmasına olanak sağlamaktır.

Son yıllarda, limancılık sektöründe önemli gelişme ve değişimler yaşanmaktadır. Limancılık sektörü; dijitalleşme, akıllı liman uygulamaları, inovatif çözümler, sürdürülebilirlik, limanlar arası rekabet ve işbirliği, konsolidasyon, limanların küreselleşmesi, tedarik zinciri entegrasyonu, liman kullanıcıları arası yatay ve dikey işbirlikleri gibi uluslararası eğilimlerden ve dinamiklerden doğrudan ya da dolaylı olarak etkilenmektedir. Liman işletmeleri de sektörde yaşanan bu küresel gelişmelere paralel olarak kendi stratejilerini oluşturmak ve uyumlaştırmak durumundadırlar. Bu noktadan hareketle IV. Ulusal Liman Kongresinin ana teması “Küresel Eğilimler-Yerel Stratejiler” olarak belirlenmiştir.

Bilim Kurulu tarafından değerlendirilen ve kongrede sunulması kabul edilen bildiriler, yazarların izni ile kongre internet sayfasında yayınlanacaktır. Kongre temasına uygun bildiriler arasında Bilim Kurulu’nca yapılacak değerlendirme sonucunda seçilen bildiriler “Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dergisi”nin kongre özel sayısında yer alacaktır.

Limancılık sektörü için yeni fikirleri, kavramları ve bulguları paylaşacak değerli bilimsel çalışmaları birlikte değerlendirmek üzere İzmir’de buluşmayı ümit ediyoruz.

Kongremize değerli katılımlarınızı ve katkılarınızı bekler, 7-8 Kasım 2019 tarihlerinde aramızda olmanızdan büyük onur ve mutluluk duyacağımızı belirtiriz.

Prof. Dr. İsmail Bilge ÇETİN

Kongre Bilim ve Düzenleme Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.