4. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi-UTSAK 2020

KONGRE TARİHİ
22 Ağustos - 23 Ağustos 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.utsakcongress.com
DAVET
Değerli Araştırmacılar,

Daha önce Yalova, Bandırma, Şanlıurfa ve Ankara’da yaptımız kongrelerin devamı olan 4. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi (UTSAK), sizlerin destekleriyle 22 - 23 Ağustos 2020 tarihleri arasında ONLINE olarak yapılacaktır.

Daha önce kongreyi, tarihte önemli bir medeniyete ev sahipliği yapmış olan Çorum’un Hattuşa / Boğazkale ilçesinde yapacağımızı duyurmuştuk. Fakat uzun bir süredir dünyayı etkisi altın alan COVİD-19 pandemisinin yaz aylarında da belli bir düzeyde etkisini devam ettirmesi sebebiyle, katılımcıların herhangi bir risk altın girmemesi için, kongreyi ONLINE olarak yapmayı planlamış bulunuyoruz. Fakat bölgenin tanıtımına ve kültürel zenginliğine katkı için, kongreyi yine ONLINE olarak buradan yönetmeyi planlıyoruz.

Katılımcılar 4. UTSAK Kongresine, sözlü bildiri ve poster sunum katılım sağlayabilirler. Kongre ONLINE olarak yapılacaktır. Fakat farklı sebeplerle online sunuma katılamayan katılımcılar, sunumlarını VİDEO KONFERANS veya SKYPE ile yapma imkanına da sahip olacaklardır.

Kongrede Tıp ve Sağlık Bilimlerinin tüm alt dallarında tebliğ müracaatı yapılabilir. Kongre sonunda ISBN numaralı Özet Kitabı ve ISBN numaralı Bildiri Tam Metin Kitabı yayınlanacaktır.

COVİD-19 salgın hastalığı vesilesiyle “Salgın Hastalıklar” ile ilgili sunulan tebliğler ayrı kitap olarak yayınlanacaktır.

4. UTSAK kongresi, Akademik Teşvik hariç, tüm akademik yükseltmelere uygun olarak yapılmaktadır.

Sizleri, 22–23 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacak olan 4. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi (UTSAK)’ne davet ediyoruz.

Not: Kongrede Poster sunum da yapılabilmektedir.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.