6. Cultural Informatics Communication and Media Studies Conference-CICMS 2023

KONGRE TARİHİ
25 Ekim - 27 Ekim 2022

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.cicms2023.com
DAVET
Merhaba,

25-27 Ekim 2022 tarihlerinde, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi ev sahipliğinde online olarak gerçekleştireceğimiz,

“6. Kültürel Bilişim, İletişim ve Medya Çalışmaları” konferansımıza hoş geldiniz.

Konferansımızın temel amacı, iletişim ve kültürel bilişim alanının farklı disiplinlerinde çalışmakta olan akademisyenleri bir araya getirerek bilgi ve deneyim paylaşımı sağlamaktır. Konferans, Dünya’nın farklı ülkelerinden akademisyenleri bir araya getirmeyi amaçlarken, siz değerli araştırmacılara da iletişim ve kültürel bilişim alanlarından çalışmalarınızı değerli akademisyenlere sunma fırsatı sağlamaktadır. Konferansın resmi dilleri Türkçe ve İngilizcedir. Konferans, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi ve 9 Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından ortaklaşa düzenlenmektedir.

Konferansımıza Kültürel Bilişim, İletişim, Sosyoloji, Psikoloji, Turizm, Medya Çalışmaları, Radyo, Televizyon, Sinema, Reklamcılık, Halkla İlişkiler, Ekonomi, Yöneticilik, Siyasal İletişim, İnsan Kaynakları, Sosyal Medya, Fotoğrafçılık, Yeni Medya, Eğitimde İletişim, İletişimde Uzaktan Eğitim, İletişimde Etik, Sağlık İletişimi, Dijital Yetkinlikler ve Dijital Okuryazarlık, Güzel Sanatlar, İletişim ve Medya çalışmalarına yönelik çalışmalarınızla katılabilirsiniz. Konferansımız doçentlik kriterlerine uygundur.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.