6. International Eurasian Educational Research Congress-EJERCongress 2019

KONGRE TARİHİ
19 Haziran - 22 Haziran 2019

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Ankara Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.ejercongress.org
DAVET
Değerli akademisyenler, araştırmacılar

International Eurasian Educational Research Congress / EJERCongress’in altıncısında sizlerle yeniden buluşmaktan mutluyuz. Her yıl önceki deneyimimizin üstüne koyarak ilerlediğimiz bu bilimsel yolda 5. yılımızı tamamladık. VIth International Eurasian Educational Research Congress / EJERCOngress 2019 için hazırlıklara başladık. EJERCongress 2019’u en köklü üniversitelerimizden biri olan Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’yle birlikte yapacağımız için heyecanlıyız.

Ana Teması, “Eğitimi Güçlendirmek: Araştırma, Kuram ve Uygulama” olan EJERCongress 2019’u 19-22 Haziran tarihlerinde Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde yapacağız. Alanında uzman davetli konuşmacılarımızı, çalıştay ve panel katılımcılarımızı belirliyoruz. Önceki kongrelerimizdeki deneyimlerimiz ile sizden gelen eleştiri ve öneriler ışığında daha iyi bir EJERCongress için çalışıyoruz.

Bildiri özeti gönderimi 1 Kasım 2018'de başlıyor. Son gönderim tarihi 15 Nisan 2019. Diğer önemli tarihlere ile kayıt bilgilerine ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz.

Ankara Üniversitesi ve EJER olarak, EJERCongress 2019’da da amacımız, kaliteli ve içerik açısından akademisyenlerin çalışmalarına ve araştırmalarına en üst düzeyde katkı sağlayabilmektir.

Katılımınız bizi mutlu edecektir.

Saygılarımızla.

EJERCongress2019 | Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.