6. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi-İKON 2019

KONGRE TARİHİ
17 Nisan - 21 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Bodrum, Muğla, Türkiye
KONGRE YERİ
Hilton Bodrum Türkbükü Resort and Spa Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ikon.org.tr
DAVET
Değerli meslektaşlarımız,

İstanbul Aile Hekimliği Derneği olarak yıl boyunca İSTAHED Akademi'lerinde birebir ve ASM’de 30 Dakika webinar programımızda online olarak bilimsel eğitim ve bilgi tazelemeleri yapmaktayız. Bunun yanı sıra her yıl bahar aylarında yaptığımız İKON Kongre'mizin altıncısını, 17-21 Nisan 2019 tarihleri arasında tarihi antik çağa dayanan Halikarnas’ta Cennet Koyu’nun olağanüstü güzelliği eşliğinde Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa Otel’de gerçekleştireceğiz. Her sene aile hekimlerimizin yoğun katılımlarıyla güçlenen kongremizde bu yıl 1500 kişinin üzerinde yol arkadaşımızla bir arada olmayı beklemekteyiz.

Düzenleme komitesi olarak hazırlık sürecimize başlarken her zaman gücümüzü sahadan aldığımızın bilinci ile her gün yoğun çaba ile sistemin çalışmasını sağlayan aile hekimlerinin ihtiyaçlarını göz önüne alarak yola çıktık. Aile hekimliği kongresinin diğer branşlardan farklı olarak sadece bilimsel kongre olamayacağının farkındayız.

Bu nedenledir ki bu seneki kongremizde yapacağımız panellerde adli, tıbbi ve hukuki olarak uzmanlarımızla ‘Sağlıkta Teröre Dur’ öncelikli konumuz olmak üzere sahada yaşanan ve maalesef yaşanması olası tüm sorunlarımızı konuşup beraber ‘Nasıl çözebiliriz?’ i tartışacağız. Aile hekimliğinin sağlık sisteminde olan öneminin bilinciyle her yıl olduğu gibi göstermiş olduğunuz ilgiden güç alarak kongremizin ilk gününde değişik ilgi alanları ve çalışma hayatımızda sık karşılaşacağız durumlar için hazırlanmış kurslar ile başlayacağız. Kongremiz boyunca bilimsel programımızda alanında uzman hocalarımız konularını gelişen bilimin ışığında pratik hayatta en yüksek yararlanmamızı ön planda tutarak paylaşacaklar. Ayrıca katılımcıların aktif olarak içinde olacağı vaka sunumları ve workshoplarımız ile sahip olduğumuz deneyimleri paylaşıp birbirimizden çok şey öğrenmeyi amaçlıyoruz.

Elbette bu kadar yoğun fikir alışverişi ve bilimsel yüklenme sonrası hepimizin dinlenme ve eğlenmeği fazlasıyla hak ettiği doğrudur. Bodrum’un mis gibi bahar havasında sürpriz sanatçılarımızın konserleriyle keyifli anılar yaşayacağız. Beraber şarkılara eşlik edip ılık Akdeniz esintisinin eşliğinde dans edeceğiz.

Ne demiş Halikarnas Balıkçısı ; "Yokuş başına geldiğinde Bodrum’u göreceksin, sanma ki geldiğin gibi gideceksin, senden öncekiler de böyleydiler, akıllarını Bodrum’da bırakıp gittiler."

İKON 2019 6. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi’nde bilimi de eğlenceyi de huzuru da beraber yaşayıp dostluklarımızı pekiştireceğiz ve ne mutlu ki hiçbirimiz geldiğimiz gibi gitmeyeceğiz.

Hepinizle buluşacağımız o günü heyecanla bekliyoruz.

BİRLİĞİMİZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR!

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.