6. Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kongresi-ISRC 2019

KONGRE TARİHİ
25 Ekim - 29 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Mirage Park Resort

KONGRE WEB SİTESİ
antalya2019.theisrc.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız

Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kongresinin altıncısını yapılmasına ilişkin (International Strategic Researches Congress-ISRC2019) duyurumuzu sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktayız.

Kongremiz, farklı alanlarda çalışan akademisyenlerin, araştırmacıların ve lisansüstü öğrencilerin bilimsel çalışmaları ile bir araya gelmesi, güncel gelişmelerle ilgili bilgi ve deneyimlerin paylaşılması ve böylece disiplinler arası çalışmalara zemin hazırlanması amacıyla gerçekleştirilmektedir. Düzenleme ve hakem kurullarında alanında uzman birçok yerli ve yabancı akademisyenin yer aldığı kongremiz, ulusal ve uluslararası sorunlara yönelik farklı çözümler üretilmesi, ekonomik, siyasi ve kültürel yakınlaşmanın arttırılması, yeni işbirliklerinin tesisi noktasında önemli rol oynayacağını temenni etmekteyiz.
Birincisini, 3-6 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlediğimiz kongremiz, 7 ülkeden ve 37 üniversiteden yaklaşık 150 bildiri sunumu ile gerçekleşmiştir. Kongremize Romanya, Almanya, Kırgızistan, Malezya ve Umman’dan yabancı bilim insanları katılmıştır. 28 Eylül- 1 Ekim 2017 tarihlerinde ülkemizin kongre ve turizm merkezi Antalya’da gerçekleştirdiğimiz ikinci kongremize ise Romanya, Çin, Malezya, Kırgızistan, Irak ve ülkemizden 250’ye yakın bilim insanı katılmış olup kongremizde 60 oturumda 246 bildiri sunulmuştur.

3-5 Mayıs 2018 tarihleri arasında Hitit Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlediğimiz üçüncü kongremize 130 üzerine akademisyen katılmış ve 186 bildiri sunularak tamamlanmıştır. 7-11 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlediğimiz dördüncü kongremize ise, Çin, Kosova, Slovakya, Makedonya, Romanya, Kırgızistan ve ülkemizden 130’a akademisyenin katılmış ve 150 üzerinde bildiri sunularak tamamlanmıştır. 3-5 Mayıs 2018 tarihleri arasında Hitit Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlediğimiz üçüncü kongremize 130 üzerine akademisyen katılmış ve 186 bildiri sunularak tamamlanmıştır. 7-11 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlediğimiz dördüncü kongremize ise, Çin, Kosova, Slovakya, Makedonya, Romanya, Kırgızistan ve ülkemizden 130’a akademisyenin katılmış ve 150 üzerinde bildiri sunularak tamamlanmıştır.

Beşincisini 29/30 Ağustos 2019 tarihinde Uluslararası Vizyon Üniversite’sinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir Altıncısını ülkemizin kongre şehri Antalya’da 25/29 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Kongremizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir, vereceğiniz katkılardan dolayı şimdiden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.