6. Uluslararası Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Kongresi-ICOTFL 2020

KONGRE TARİHİ
10 Eylül - 11 Eylül 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.icotfl.sakarya.edu.tr
DAVET
Altıncısını 10-11 Eylül 2020 tarihlerinde, Sakarya Üniversitesi (SAU), İstanbul Medeniyet Üniversitesi (İMU) ve Kazan Federal Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler ve Şarkiyat Fakültesi işbirliğinde E-Kongre (Çevrimiçi/Online) olarak düzenlenecek Kongremize katılımlarınızdan büyük mutluluk ve onur duyacağız.

Kongremizin ana teması “Türk Soylulara Türkiye Türkçesi Öğretimi” olarak belirlenmiştir.

Kongremizin bu seneki tematik konusu “Türk Soylulara Türkiye Türkçesi Öğretimi” olup bu konularda yapılan çalışmalara öncelik tanınacaktır. Bunun yanında kongre yabancı dil olarak Türkçe Öğretimi ile ilgili diğer konulara da açıktır.

Kongrenin resmi dilleri; Türkçe, İngilizce, Rusçadır.

E-Kongre (Çevrimiçi/Online) olarak düzenlenecek Kongre’nin katılımcılar ve düzenleyenler açısından verimli ve başarılı geçmesi ve olumlu sonuçlar ortaya koyması en büyük dileğimizdir.

Salgın sebebiyle birlikte olamasak da gönül dili ve sevgi dili Türkçenin sıcaklığında çevrimiçi/online ortamda 6. Uluslararası Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Kongresi’nde birlikte olmaktan memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla.

Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.