7. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu-EFRS 2019

KONGRE TARİHİ
26 Eylül - 27 Eylül 2019

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.efrs-dc.com
DAVET
“Haydi Çelik Konuşalım…”

Bir kez daha, TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi olarak 7. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu’nun uluslararası kapsamda, uluslararası gündemin artan beklentilerine uygun olarak 26-27 Eylül 2019 tarihlerinde İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenleneceğini duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Sempozyum çelikçilere; tüm dünyadan tedarikçiler, üreticiler ve nihai kullanıcılar ile çelik endüstrisinin ihtiyaçlarını verimlilik, kalite, işçilik, maliyet, çevre, sürdürülebilirlik ve döngüsel ekonomi bağlamındakendilerinin karşılaştığı gerçek ve dinamik günlük zorlukları tartışma fırsatı sunmayı planlamaktadır.

Bu iki gün boyunca, Kongre ve Sergi Merkezinde, arzueden tüm yerel, yabancı ve uluslararası şirketlerin,çelik üreticilerine ürün ve servislerini tanıtabilme şansı olacaktır.

Bu bağlamda, yerel, yabancı ve uluslararası üreticileri, tedarikçileri, pazarlama şirketlerini, nihai kullanıcıları,üniversiteleri ve araştırmacıları daha iyi bir endüstri adına katılımcı olmaya davet ediyoruz.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.