7. Uluslararası Öğretim Teknolojileri ve Öğretmen Eğitimi Sempozyumu-ITTES 2019

KONGRE TARİHİ
30 Ekim - 01 Kasım 2019

KONGRE ŞEHRİ
Kemer, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Mirada Del Mar Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ittes.org.tr
DAVET
Değerli Katılımcılar,

Sizleri Antalya Kemer Mirada Del Mar Otelde 30-31 Ekim 2019 ve 1 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek 7. Uluslararası Öğretim Teknolojileri ve Öğretmen Eğitimi Sempozyum'unda (ITTES 2019) görmekten onur ve mutluluk duyacağız.

Genel teması "Dijital Çağda Pedagoji" olarak belirlenen sempozyum kapsamında çalıştaylar, paneller, sözlü bildiriler ve poster sunumlarla edinilen bilimsel kazanımların ulusal ve uluslararası paydaşlarla paylaşımı hedeflenmektedir.

Hakem değerlendirme süreçlerinden geçen bildiri özet metinleri kongre öncesinde " ITTEST-2019 Bildiri Özetleri E-Kitabı" olarak yayımlanacaktır. Bunun yanı sıra ITTES-2019'da daha önceki sempozyumlardan farklı olarak belirlenecek alt temalar kapsamında ilgili alan editörlerinin rehberliğinde yürütülecek çalışmalarla bilim kurulu tarafından seçilen bildirilerin genişletilmesiyle özgün kitapların ortaya çıkarılması amaçlanmaktadır. Ayrıca kongre sonrasında yalnızca bildiri olarak yayımlanması istenilen araştırmalar gerekli düzenlemeler ve değerlendirmeler sonrasında "ITTEST-2019 Bildiriler Tam Metin E-Kitabı"nda basılacaktır. Sempozyum danışma kurulu tarafından seçilen üç bildiriye “ITTES-2019 En İyi Sunum Ödülü” verilecektir.

Değerli bilim insanları, 7. Uluslararası Öğretim Teknolojileri ve Öğretmen Eğitimi Sempozyumu’ unun ülkemizde toplumun geleceğine dair politikaların üretilmesine, eğitime ve bilime katkılar sunmasını dileyerek sizleri Antalya Kemer'de görmekten onur ve mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,
ITTES-2019 Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.