8. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi-ULTZK 2019

KONGRE TARİHİ
25 Nisan - 27 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Niğde, Türkiye
KONGRE YERİ
Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.ohu.edu.tr/ultzk2019
DAVET
Değerli katılımcılar

8. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi (ULTZK2019) Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümü ve Lojistik Derneği (LODER) işbirliği ile 25-27 Nisan 2019’da Niğde’de düzenlenecektir.

Niğde, yenilenebilir enerji türlerinden güneş enerjisi açısından önemli bir potansiyele sahiptir. İlimiz, Türkiye Güneş Enerjisi Potansiyel Atlası’na göre güneş enerjisi yatırımları için en uygun bölgelerden biri olarak kabul edildiğinden, Ülkemizin ilk Enerji İhtisas Organize Sanayi Bölgelerinden biri Niğde’de kurulmuştur. Bu kapsamda Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 8. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresinin ana teması da Yenilenebilir Enerji Tedarik Zinciri olarak belirlenmiştir.

Kongre kapsamında ülkemizin dört bir yanından katılım sağlayacak olan değerli akademisyenlerin sunumları yanı sıra, yenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteren ve enerji tedarik zinciri içinde yer alan kurum ve sektör temsilcilerinin katılımı ile özel oturumlar düzenlenecektir. Hem akademik hem de sektörel oturumlar ile uygulamada karşılaşılan sorunlar tartışılarak çözüm önerilerinde bulunulacaktır.

Kongreye katılımlarınızı bekler, sizleri Niğde’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtir ve saygılarımızı sunarız.

Kongre Başkanları

Dr. Öğr. Üyesi Arzum BÜYÜKKEKLİK

Prof. Dr. Mehmet TANYAŞ

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.