8. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi-ICCI-EPOK 2021

KONGRE TARİHİ
25 Mart - 27 Mart 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
icci-epok.maku.edu.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız, VIII. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi (ICCI-EPOK 2021), “Hayat boyu öğrenmede program çalışmaları” ana teması ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde, Eğitim Programları ve Öğretim Derneği (EPÖDER) işbirliğiyle 25-27 Mart 2021 tarihlerinde Çevrimiçi (online) olarak düzenlenecektir.

Kongre kapsamında, alanında önemli çalışmaları olan çağrılı konuşmacılar bizimle birlikte olacak, dünyada ve Türkiye’de hayat boyu öğrenmede program çalışmaları konularının tartışılacağı paneller ve sözlü bildiriler yer alacaktır. Kongrenin konuları temanın içerdiği çoğulluk gereği, oldukça geniş bir alanı kapsayacak biçimde belirlenmeye çalışılacaktır. Kongrenin örgün ve yaygın eğitimde yer alan öğretim programlarının çağdaş anlayışla geliştirilmesine katkı getirmesi beklenmektedir.

Kongreye bildiri özeti gönderimi, 1 Aralık 2020 tarihinde başlayıp 31 Ocak 2021 tarihine kadar sürecektir. Kabul edilen bildiri özetleri ve tercih eden katılımcıların bildiri tam metinleri, hakem değerlendirme sürecinden geçtikten sonra 21 Şubat 2021 tarihinde elektronik olarak yayımlanacaktır.

Çevrimiçi düzenlenecek kongremizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Prof. Dr. Sibel KARAKELLE
Dekan

Prof. Dr. Özcan DEMİREL
Dernek Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.