9. Ege Hematoloji Onkoloji Kongresi-EHOK 2021

KONGRE TARİHİ
18 Mart - 20 Mart 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.ehok2021.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri pandemi nedeniyle 18-20 Mart 2021 tarihleri arasında online olarak gerçekleştireceğimiz 9. Ege Hematoloji Onkoloji Kongresi’ ne davet etmekten dolayı onur duyarız.

Alanında deneyimli ve uzman meslektaşlarımız, güncel gelişmelerin yanı sıra bilgi ve deneyimlerini yine ve yeniden bizlerle sanal kongre ortamımızda paylaşabileceklerdir.İnteraktif paylaşımların da olacağı bu sanal kongre aynı zamanda meslektaşlarımızla bir araya gelme imkanı verecek ve keyifli bir ortam sağlayacaktır.Kongremizde sanal olarak gerçekleştirilecek sözel ve poster bildiri sunumları ile gelişim,değişim ve yenilikleri takip etme olanağı da bulacağımıza inanıyoruz.

“18-20 Mart 2021 tarihini şimdiden takvimlerinize işaretlemeyi unutmayınız”

Bizimle birlikte bu düşünceleri ve heyecanı paylaşan tüm meslektaşlarımızı ile “Ege Hematoloji Onkoloji Derneği” olarak EHOK’ta buluşmak ümidiyle en iyi dileklerimizi ve saygılarımızı sunarız.

Düzenleme Kurulu

Dr. Güray Saydam - Dr. Bülent Karabulut - Dr. Fahri Şahin - Dr. Canfeza Sezgin

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.