9. Ulusal İSTAHED Aile Hekimliği Kongresi-İKON 2022

KONGRE TARİHİ
05 Ekim - 09 Ekim 2022

KONGRE ŞEHRİ
K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Nuhun Gemisi Deluxe Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ikon.org.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

İstanbul Aile Hekimliği Derneği olarak meslektaşlarımızın her türlü mesleki ve hukuki hak kayıpları ile mücadele etmenin yanında yaptığımız eğitim faaliyetleri ile mesleki bilgilerini arttırmayı da bir görev olarak görüyoruz.

Eğitim faaliyetleri olarak; canlı webinarlarımız, online ve yüz yüze akademilerimiz, deneyim paylaşım toplantılarımız, sempozyumlarımız, gazetemiz gibi çok sayıda platformun yanında en büyük organizasyonumuz olan İKON kongremizle üyelerimizin mesleki bilgilerini geliştirmeyi hedefliyoruz.

8 yıldır büyük emeklerle her yıl daha da üzerine koyarak yaptığımız İKON kongremizin 9. sunu bu yıl 5-9 Ekim 2022 tarihlerinde Nuhun Gemisi Deluxe Otel K.K.T.C ' inde gerçekleştireceğiz. Sizleri de İKON 2022 Ulusal İSTAHED Aile Hekimliği Kongre' mizde görmek en büyük temennimiz.

Ulusal İSTAHED Aile Hekimliği Kongremizle, Türkiye’nin dört bir yanında sahada çalışan aile hekimlerinin deneyimlerini paylaşmalarını, klinik pratiklerinde karşılaştıkları sorunlara güncel yanıtlar bulabilmelerini, ülkemizde aile hekimliğini güçlendirmek için fikirler geliştirebilmelerini sağlamak; ayrıca yabancı meslektaşlarımızın sunumlarıyla da yeni bakış açıları kazanmak asıl amacımız. Her biri alanında uzman hocalarımızın katılımıyla gerçekleşecek konferanslar, paneller, kurslar ve workshoplar, bilimsel platforma katkı sağlayacak sözel ve poster bildirilerle katılımcıların farklı ilgi alanları ve gereksinimlerini karşılayacak geniş bir bilimsel program hazırlamak için çabalıyoruz.

Kongre düzenleme kurulu olarak yoğun bir tempoyla hazırlandığımız İKON 2022 de siz değerli meslektaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

İkon 2022 de Kıbrıs'ta görüşmek dileğiyle.

Kongre düzenleme kurulu adına;

Kongre Başkanı
Dr. Senem ÖZŞEHİR

Kongre Genel Sekreteri
Dr. Sercan Ahmet ULUÇ

Kongre Bilimsel Sekreteri
Dr. Çınla NİŞLİ

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.