9. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi-ICCI-EPOK 2021

KONGRE TARİHİ
04 Kasım - 06 Kasım 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
icci-epok.ege.edu.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız, IX. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi (ICCI-EPOK 2021), “Küresel Salgının Eğitim Programlarına Yansımaları” ana teması ile Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde, Eğitim Programları ve Öğretim Derneği (EPÖDER) işbirliğiyle 04-06 Kasım 2021 tarihlerinde Çevrimiçi (online) olarak düzenlenecektir.

Kongre kapsamında, alanında önemli çalışmaları olan çağrılı konuşmacıların sunumları olacaktır. Bildiri sunum oturumları ve panellerde dünyada küresel salgın sürecinde yaşanan eğitim sorunları ve bu sürecin gelecekteki eğitim programlarına ve uygulamalarına olası etkileri üzerinde tartışılacaktır. Kongrenin küresel salgının eğitime olumsuz etkilerinin en kısa sürede giderilmesine ve eğitim kurumlarının, eğitimcilerin ve programların kriz dönemlerinde daha hızlı dönüşebilmelerine katkı sunması amaçlanmaktadır.

Kongreye bildiri özeti gönderimi, 5 Temmuz 2021 tarihinde başlayıp 10 Ekim 2021 tarihinde sona erecektir. Kabul edilen bildiri özetleri kitabı ve başvuran katılımcıların bildiri tam metinleri hakem değerlendirme sürecinden geçtikten sonra elektronik olarak yayımlanacaktır.

Çevrimiçi düzenlenecek kongremize katılımınızla, kongremizin ve eğitimin niteliğinin gelişmesine destek sunmanızı umuyor ve diliyoruz.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.