Bakırköy Cerrahi Günleri 2019

KONGRE TARİHİ
28 Şubat - 02 Mart 2019

KONGRE ŞEHRİ
Bakırköy, İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.bakirkoycerrahigunleri.com
DAVET
Değerli meslektaşlarımız,

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’ye başarılı bir şekilde hizmet vermenin 50. yılını sevinç ve gurur ile geride bırakıyoruz. Bilim ve teknolojinin hızla ilerlemesine 50 yıl boyunca katkı sağlamış, birçok yeniliğe öncülük etmiş hastanemizde düzenleyecek olduğumuz Bakırköy Cerrahi Günleri’nde sizleri misafir etmekten büyük mutluluk ve onur duyacağız.

Bilginin güç demek olduğu çağımızda, bilgiye ulaşmak çok kolay gibi gözükse de doğru ve gerçek bilgiye ulaşmak bir o kadar zor olmaktadır. Üç gün boyunca devam edecek olan toplantımızda genel cerrahi kliniklerinde sıklıkla karşımıza çıkan konulara önem vermeyi amaçladık. Hepsi kendi alanlarında söz sahibi konuşmacılarımızla beraber, Türkiye’deki ve Dünya’daki gelişmeleri konuşmak ve tartışmak için bir toplantı planladık. En doğru ve pratik şekli ile güncel konuları tartışmayı, içerik olarak da asistan düzeyinden ekspert düzeyine herkesin kendine bir şeyler katabileceği bir program oluşturmayı hedefledik.

28 Şubat 2019 Perşembe günü12:30’da başlayacak olan toplantımız Cuma ve Cumartesi günü devam edecektir. Toplantımız boyunca öğle aralarında yemek, aralarda çay ve kahve servisi ikram edilecektir. Bilimsel aktivite ve interaktif bir toplantı kadar meslektaşlar arası sosyal iletişimin de en üst düzeyde olacağı bir platform olması öncelikli hedefimiz olacaktır.

Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız…

Bakırköy’de görüşmek üzere,

Saygılarımla,

Dr. Mehmet Emin Güneş
Başhekim

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.