Çocuk İstismarı ve İhmali İle Mücadele Kongresi-CİVİM 2021

KONGRE TARİHİ
19 Kasım - 21 Kasım 2021

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
İAÜ Florya Kampüsü

KONGRE WEB SİTESİ
www.cip.org.tr/kongre
DAVET
Ülkemizde de, dünyada da bilimsel kongre ve konferans içinde, çocuk alanıyla ilgili akademisyenler alan uzmaları "Çocuk İstismarı" temelinde çalışmalar, sunumlar, konuşmalar paylaşır. Ancak tamamiyle çocuk istismarı temasıyla yapılmış bir kongre günümüze kadar yoktur.

ÇOCUK İSTİSMARI VE İHMALİ İLE MÜCADELE KONGRESİ'nin temel amacı, her alandan uzmanın katılımıyla çocuk istismarını multidisipliner olarak incelemek, sorunları ortaya koymak, çözüm arayışları içerisine girmek ve önleyici çalışmalar geliştirmektir.

Aynı zamanda, çocuk alanında çalışan akademisyenlere, yüksek lisans öğrencilerine, meslek mensuplarına ve alan öğrencilerine de büyük katkı sağlayacak bilimsel temelli bir kongredir.

Üç tam gün sürecek kongrede, katılımcılar üç günün sonunda "Çocuk İstismarı ve İhmali" ile ilgili akıllarındaki tüm sorulara yanıt bulacak ve yepyeni bilgilerle donatılacaktır.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.