Dünya Bilimsel Tavukçuluk Derneği Türkiye Şubesi Uluslararası Kanatlı Kongresi 2018

KONGRE TARİHİ
09 Mayıs - 12 Mayıs 2018

KONGRE ŞEHRİ
Niğde, Türkiye
KONGRE YERİ
Ömer Halisdemir Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.ipc2018.org
DAVET
Ülkelerin kalkınmasının en önemli yapı taşlarından biri olan tarım, insanların gıda gereksinimini karşılamak ve sanayiye hammadde sağlamak gibi hayati işlevlere sahiptir. Nüfus artışına ve teknolojik gelişmelere paralel olarak, toplumun gün geçtikçe artan ve değişen ihtiyaçlarına cevap vermek için tarım bilimi de değişim ve gelişim göstermek zorundadır.

Tarımın önemli bir bileşeni olan hayvansal üretim miktarı ve ürünleri tüketimi insanların ve ülkelerin gelişmişlik ölçülerinden birisidir. Özellikle hayvancılık içerisinde kanatlı ürünleri üretimi ve tüketimi bütün dünyada son yıllarda artmaya devam etmektedir. Türkiye kanatlı üretiminde çok önemli gelişmeler göstermiştir. Dünya tavuk eti ve yumurta üretiminde dünyada ilk on ülke içerisindedir. Bu nedenle Dünya tavukçuluğu konusunda değişik ülkelerden bilim insanlarının ve paydaşlarının bir araya geldiği “International Poultry Science Congress of WPSA Turkish Branch’2018” Kongresi 9-12 Mayıs 2018 tarihinde Ömer Halisdemir Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi ev sahipliğinde Niğde’de düzenlenecektir.

Kanatlı üretimi ve ürünleri ile ilgili yeni teknolojileri ve gelişmeleri gündeme getirmek, bu konularda ülkeler arasında bilgi alışverişine olanaklar sağlamak, Ülke ve özelde de bölge tavukçuluğuna katkıda bulunmak kongremizin temel amaçlarıdır. Kongrede, farklı ülkelerden ve üniversitelerden konularında ünlü bilim insanlarının, kamu ve özel sektör temsilcilerinin bir araya gelerek karşılıklı bilgi alış-verişinde bulunabilmeleri ve güçlerini birleştirerek daha etkin çözümler üretebilmeleri hedeflenmiştir. Bu önemli toplantıya kanatlı sektörünün değişik alanlarında çalışan pek çok ulusal ve uluslararası araştırmacının katılımı beklenmektedir.

Her zaman olduğu gibi, bu kongrenin gerçekleştirilmesinde de yanımızda olacağınıza inanıyoruz. Katılımlarınız kongremize anlam kazandıracak ve önemini artıracaktır.

Saygılarımızla.

Prof. Dr. Rüveyde AKBAY
Bilimsel Tavukçuluk Derneği Başkanı
(WPSA Türkiye Şubesi)

Prof. Dr. Ahmet ŞEKEROĞLU
Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.