Dünya Çocuk Kongresi 2020

KONGRE TARİHİ
23 Ekim - 25 Ekim 2020

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
tr.worldchildrenconference.org
DAVET
Geleceğimiz, umudumuz ve neşemiz olan çocuklar, dünyaya ön yargı ve düşmanlıktan uzak bir şekilde masum olarak geliyorlar.

Yaşamlarının sonraki dönemlerinde yaptıkları tüm kötü şeyler, esas olarak geçmişte yetişkinlerin kendilerine bir şekilde öğrettiği şeylerin eylem halidir. Çünkü çocuklar, yaşamlarındaki yetişkinleri model alıp, taklit ederek büyürler.

Ebeveynler çocuklarının iyi bir eğitim almasını, iyi bir iş bulmasını, iyi bir aile hayatı kurmasını ve nihayetinde tüm bunlardan gurur duymak isterler.

Çocuklarımızın bir yandan barışçıl ve yasalara saygılı olmalarını isterken öteki taraftan şiddet, kargaşa ve hayatın çirkin taraflarını yücelten müzikler dinletip, benzer filmlerle onların zihinlerini kirletiyoruz.

Çocuklarımızdan ırk, ten rengi, milliyet, dil veya din ne olursa olsun tüm canlılara saygı göstermelerini istiyoruz, ancak yetişkinler olarak onlara ırksal ve dini hoşgörüsüzlüğümüzle kötü örnek oluyoruz.

Kesin olan bir şey var ki onlar bizden daha iyisini hak ediyorlar.

Çocuk sağlığından, çocuk eğitimine; çocuğa yönelik tüketimden savaş mağduru çocuklara kadar çocuk eksenli çalışmaları bir araya getirmeyi amaçlayan kongremize davetlisiniz...

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.