Eğitim Araştırmaları Kongresi FSMVU-EAK 2021

KONGRE TARİHİ
27 Mart - 28 Mart 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
eak2021.fsm.edu.tr
DAVET
Sayın Meslektaşım,

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak sizlerin değerli katılımıyla, 27-28 Mart 2021 tarihleri arasında bu yıl ikincisine ev sahipliği yapacağımız “Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Araştırmaları Kongresi” (FSMVU-EAK2021) düzenlenecektir. Online platformda gerçekleştireceğimiz kongremiz ulusal nitelikte olup kongrenin sunum dili Türkçe’dir. Kongremizin bu yılki ana teması “Dijitalleşen Dünyada Eğitim ve İnsan”dır. Bununla beraber, kongreye eğitim alnında yapılan tüm çalışmalar değerlendirilecektir. Bu çerçevede, kongrede yer alacak araştırmacılar çalışma alanları ile ilgili bilgi, birikim ve tecrübelerini paylaşarak bilimsel ve mesleki çalışmalara katkı sağlayacaktır.

Kongreye kabul edilen bildiri özetleri çevrimiçi yayınlanacak olup bildiri tam metinleri ISBN’li Kongre Tam Metin Kitabında yayınlanacaktır. Kongremizde panel ve çalıştay düzenleyerek yer almak isteyen meslektaşlarımızın önerileri değerlendirilecektir.Siz değerli meslektaşlarımızı kongremizde görmek bizleri memnun edecektir. Kongremize desteklerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Kongre Başkanı

Prof. Dr. Hasan BACANLI

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.