EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı 2023

KONGRE TARİHİ
15 Kasım - 17 Kasım 2023

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.enerjikongresi.com
DAVET
Değerli yatırımcılar,

Bu yıl 20 – 22 Eylül 2023 tarihlerinde Gaziantep’te Güneş Enerji Fuarını, 15-17 Kasım 2023 tarihlerinde EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarını İstanbul’da gerçekleştiriyor olacağız.

EIF 2022’de 254 yerli ve 50 yabancı firması ile 25.500’den fazla sektörel delege ile oldukça verimli bir fuarı geri de bıraktık. Sektörün yerli ve yabancı yatırımcılarından hatta katılımcılarımızdan aldığımız geri dönüşler bizim için memnuniyet verici oldu. Fuara katılan yabancı yatırımcı delege sayısının 1.830 olduğunu gururla söyleyebilirim.

Kongre kısmında ise, 31 oturum ile enerji sektöründeki yerli ve yabancı önemli 158 aktörün konuşmacı olarak katılımıyla sektördeki gelişmeleri yerinde, doğru muhatapları ile birlikte kamu ve özel sektör olarak değerlendirdik. Sektöre verdiğimiz desteklere her geçen sene üzerine yeni tecrübelerimizi de ekleyerek artırmayı hedefliyoruz.

EIF Ailesi olarak, bunca tecrübe ve bilgi birikimi ile 2023 yılında daha fazla yerli ve yabancı yatırımcıyı, sektör liderlerini, kamu ve sivil toplum kuruluşlarını sizlerle bir araya getirmeyi planlıyoruz. Dünya üzerinde birçok ülkeden sektör aktörleri ve yatırımcılarının katılımı ile 15-17 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul’da dünyanın en prestijli enerji etkinliklerinden birini gerçekleştireceğiz.

Enerji dünyasının ”Buluşma Noktası” olan EIF 2023’de sizleri aramızda görmekten onur duyarız.

Murat Dilek
Domino Fuarcılık A.Ş.
Yönetim Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.