EMSA EGE Kongresi 2019

KONGRE TARİHİ
11 Mayıs - 13 Mayıs 2019

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.emsaegekongre.com
DAVET
EMSA Avrupa’daki tıp öğrencilerini bir araya getirmek amacıyla 1991 yılında Brüksel, Belçika’da kuruldu. İlk toplantısını 1991 yılında 200′ ü aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştiren EMSA, ilk toplantıdan itibaren devamlı büyüyen ve her geçen gün Avrupa tıp dünyasında etkinliğini daha da artıran bir öğrenci topluluğu olmuştur. 7 yılın sonunda EMSA, Avrupa Parlamentosu tarafından ‘uluslararası organizasyon ‘ olarak kabul edilen tek tıp öğrenci birliği olmuştur. Avrupa’ daki tıp öğrencilerini bir çatı altında biraraya getirme fikri ilk olarak 1990 yılında Leuven Üniversitesinde gerçekleşen bir öğrenci sempozyumunda ortaya atıldı. O tarihlerde ”Demir Perde” nin yıkılması, Berlin Duvarı’ nın alaşağı edilmesi ve Avrupa’ yı tek vücut haline getirme fikri EMSA’ yı kuranların ilham kaynağı oldu.

Bugün, 20 yılı aşkın birikimin ve gelişimin getirdiği noktada EMSA esin aldığı Avrupa aidiyetini koruyarak Avrupa entegrasyonuna sağladığı katkılardan ötürü büyük takdir toplamaktadır. Temsil ettiği 24 ülke ile Avrupa’ daki en büyük tıp öğrenci birliği olan EMSA, Avrupalı otoritelerden aldığı güç ve profesyonel destek ile tüm Avrupa’ da tıp öğrencilerinin temsiliyetinin sağlanmasına en büyük desteği vermektedir.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.