Enerji Stratejileri Konferansı-ESK 2024

KONGRE TARİHİ
02 Ekim - 03 Ekim 2024

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Ankara Bilgi Teknolojileri Kurumu

KONGRE WEB SİTESİ
www.enerjistratejilerikonferansi.com
DAVET
Elektrik Enerjisi Sektörü ve Konferansımızın Saygıdeğer Paydaşları,

Türkiye Elektrik Sanayi Birliği (TESAB) adına sizleri Enerji Stratejileri Konferansı’na (ESK2024) davet etmekten büyük bir onur duyuyorum. Sektörümüzü sosyal bilimler ve disiplinler arası çalışmalarla buluşturmayı hedefleyen konferansımız, 2-3 Ekim 2024 tarihleri arasında Ankara Bilgi Teknolojileri Kurumu Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

“Elektrik Enerjisi Stratejilerinde Yeni Yaklaşımlar” mottosu ile yola çıktığımız konferansımızda; “Elektrik Enerjisi Arz Güvenliği”, “Elektrik Enerjisinde Yenilikçi Yaklaşımlar”, “Elektrifikasyon ve Enerji Verimliliği ile Sektörün Geleceği”, “Elektrik Enerjisinde Küresel Strateji ve Politika Yaklaşımları”, “Çevre ve Elektrik Enerjisi”, “Elektrik Enerjisi Ekonomisi ve Hukuku” alanlarında bildiri çağrısı yaptığımız konferansımıza tüm paydaşların katılımını bekliyoruz.

Elektrik enerjisi stratejilerinde en yeni yaklaşımları tartışmayı hedeflediğimiz konferansımız Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılına yakışır bir teknik ve entelektüel habitat oluşturacağına inanıyoruz.

“Türkiye Yüzyılına Işık Tut!” diyerek bizleri buluşturacak konferansımızın ülkemiz ve sektörümüze yararlı olmasını dilerim.

Saygılarımla;

Zafer Benli
Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürü

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.