Genç Trasd Romatoloji Okulu 2023

KONGRE TARİHİ
20 Ekim - 22 Ekim 2023

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Korumar Ephesus Otel

KONGRE WEB SİTESİ
genctrasd2023.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Genç TRASD, Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği tarafından 2014 tarihinde kurulmuş olup o tarihten bu yana eğitim faaliyetlerine devam etmektedir. Bu faaliyetlerden biri olarak yılda bir düzenlenen ve sonuncusu Aralık 2022’de on-line olarak gerçekleştirilen Genç TRASD Okulu’nun ana hedefi, romatoloji alanında hizmet veren genç meslektaşlarımızın bilgilerini güncellemek ve birbirleri ile iletişim ve iş birliklerini artırmaktır.

2023 Genç TRASD Okulu, eğitim ve araştırmayı her zaman bir öncelik olarak benimseyen TRASD şemsiyesi altında 20-22 Ekim tarihlerinde, Korumar Ephesus Otel – İzmir’de gerçekleşecektir. Toplantı içeriği Genç TRASD Yönetim Kurulu ve Çalışma grupları tarafından üzerinde çalışılarak, çeşitli romatizmal hastalıkların tanı ve tedavisinde güncel yaklaşıma ışık verecek şekilde son halini almıştır. Bu yıl yüz yüze gerçekleştirmeyi amaçladığımız toplantımızda sizlerle birlikte olmak bize büyük mutluluk verecektir.

Uzm. Dr. İsmihan SUNAR
Düzenleme Kurulu Başkanı

Prof. Dr. Şebnem Ataman
TRASD Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.