Hacettepe Üniversitesi Aşı Enstitüsü Uluslararası Katılımlı Ortak Aşı Sempozyumu 2020

KONGRE TARİHİ
11 Aralık - 13 Aralık 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.hacettepeasigunleri2020.org
DAVET
Hacettepe Üniversitesi Aşı Enstitüsü 2018 yılında kurulmuştur. Misyonu; toplumsal, ekonomik ve bilimsel gelişmeye katkıda bulunmak üzere; aşı alanında en üst düzeyde eğitim vermek, nitelikli akademisyenler yetiştirmek, aşı ile ilgili bilgi üretilmesini ve kullanılmasını sağlamak, aşı çalışmalarına ilişkin konularda farkındalık ve duyarlılık yaratmak, paydaşlarla iş birliği kurmak, eğitim verilen öğrencileri alana bilimsel katkı sağlayabilecek çalışmalar yapabilecek şekilde yetiştirmek olarak sıralanmaktadır.

Yeni koronavirüs, SARS-CoV2’nin yol açtığı, tüm Dünyayı etkisi altına almış olan COVID-19 pandemisi küresel bulaşıcı hastalıklarla mücadelede aşı çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu ve aşıların infeksiyon hastalıkları ile mücadelede bazen insanlığın en önemli çıkış noktası olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Hacettepe Üniversitesi Aşı Enstitüsü’nün düzenlediği “Hacettepe Üniversitesi Aşı Enstitüsü Uluslararası Katılımlı Ortak Aşı Sempozyumu 2020“, 11 - 13 Aralık 2020 tarihleri arasında dijital bir platform üzerinden web ortamında gerçekleştirilecektir. Düzenleme Kurulu’nca titizlikle hazırlanan toplantının ayrıntılı programı kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Üç güne yayılmış bilimsel programda aşı uygulamaları, aşılama politikaları, yeni aşı geliştirme çalışmaları ve aşı teknolojileri gibi bir çok konu uzmanları tarafından tartışılacak ve ülkemizdeki aşı geliştirme, uygulama ve aşılama politikalarına dair paydaşların bir araya gelmesi sağlanacaktır.

Sizleri Hacettepe Üniversitesi Aşı Enstitüsü Uluslararası Katılımlı Ortak Aşı Sempozyumu 2020’de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.