Hareket Bozukluklarının Tanı ve Tedavisinde Algoritmik Yaklaşımlar Sempozyumu 2020

KONGRE TARİHİ
10 Ekim - 11 Ekim 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.parkinson2020.org
DAVET
Değerli Katılımcılarımız,

Türkiye Parkinson Hastalığı Derneği olarak iki yılda bir gerçekleştirdiğimiz sempozyumumuzun başlığını bu sene "Hareket Bozukluklarının Tanı ve Tedavisinde Algoritmik Yaklaşımlar" olarak belirledik ancak içinde bulunduğumuz koşullar sebebiyle, Türkiye Parkinson Hastalığı Derneği tarafından Sempozyumu “Online Sempozyum" olarak düzenlenmesine kararı alınmıştır. Online Parkinson Sempozyumu 10-11 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Bildiğiniz gibi tüm hareket bozukluğu hastalıklarında bilimsel birikimimiz büyük bir hızla artıyor. Bu toplantıda da Parkinson hastalığı ve diğer hareket bozukluklarının tedavisinde geldiğimiz son noktayı sizlerle online ortamda tartışmayı amaçlıyoruz.
Sempozyumda da yoğun eğitim oturumları yanında, e- poster ile katılımın ve bilimsel paylaşımın arttırılmasını hedefliyoruz. Özellikle genç meslektaşlarımıza yönelik destek ve teşvik programları düzenlemeyi planlıyoruz.
Online kongre deneyimini paylaşmak, bilimsel açıdan dopdolu ve keyifli bir zaman geçirmek dileğiyle hepinizi sempozyumumuza davet ediyoruz..

Parkinson Hastalığı Derneği Yönetim Kurulu adına
Prof. Dr. Raif Çakmur

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.