HIV-AIDS Kongresi 2020

KONGRE TARİHİ
19 Kasım - 22 Kasım 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.hivaids2020.org
DAVET
HIV/AIDS Kongresi 19-22 Kasım 2020 tarihlerinde "Online" olarak yapılacaktır. Bu kongreyi Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK), AIDS ve Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Derneği (AIDS ve CYBH Derneği), Türkiye Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği (EKMUD), HIV/AIDS Korunma ve Eğitim Derneği (HAKED) ve HIV Enfeksiyonu Derneği (HIVEND)’nin oluşturduğu “Türkiye HIV/AIDS Platformu” gerçekleştirecektir.

Kongre süresince hızlı yeni bilgi birikiminin olduğu bu alanda yeni bilgileri ve kendi deneyimlerimizi paylaşmak, ortak problemleri çözebilmek amacı ile bir arada olacağız. Yurt içi ve yurt dışından katılan alanında uzman hocalarımızla konularımızı tartışma imkanı bulacağız.

Değerli katılım ve katkılarınız ile zenginleşecek kongremizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Sevgi ve saygılarımızla,

Türkiye HIV/AIDS Platformu adına

Prof. Dr. Serhat Ünal
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Behice Kurtaran
Kongre Başkan Yardımcısı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.