IDEA Virtual 2020

KONGRE TARİHİ
19 Kasım - 22 Kasım 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
ideavirtual.org
DAVET
Sevgili IDEA’listler;

Kongremizi hepimizin yan yana gelebileceği güzel günleri umut ederek Mayıs 2021 tarihine ertelediğimizi size daha önce üzülerek duyurmuştuk. Ancak sizlerden uzun ayrılığa gönül el vermiyor.

Idea Virtual işte bu nedenle doğuyor. 2012 yılından beri sosyal medyada paylaştığımız tüm birikimi ve enerjiyi, uzun yıllar kullanacağımız yeni bir alana taşıyacak ve aynı zamanda bünyesinde sanal kongre deneyimi de barındıracak olan IDEA virtual digital platformunu duyurmaktan ve sizleri kayıt olarak platformumuzu takip etmeye davet etmekten büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyorum.

Hazırlıklarını büyük bir heyecanla sürdüğümüz digital platform ve 19-22 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz virtual kongremiz sürpriz içerikleriyle yayın hayatına devam edecek. Digital platformumuz ve virtual kongremize ücretsiz olarak erişim sağlayabileceksiniz.

Paylaştıkça bilginin ve dayanışmanın artacağı inancıyla attığımız bu adımın sizleri de heyecanlandıracağını ümit ediyor, en içten saygı, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Rana Anadolu
IDEA Kurucu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.