İMPLANTDER Bilimsel Toplantısı ve İhtisas Fuarı-İMPLANTİST-EXPO 2019

KONGRE TARİHİ
12 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Pullman Otel Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.implantistexpo.com
DAVET
Değerli Katılımcılarımız ve Misafirlerimiz,

İMPLANTDER, kuruluşunun 6. yılında seçkin bir organizasyonla sizleri selamlıyor.

Ülkemizde dental implant alanındaki tek sivil toplum kuruluşu olan Derneğimiz, üstlendiği misyonla 12 Nisan 2019’da dünya dişhekimliğinin sayılı protez ve periodontoloji uzmanlarından Prof. Dennis Tarnow’u sizlerle buluşturuyor.

İstanbul Pullman Otel kongre merkezinde tüm gün sürecek etkinliğimizde, Dr. Tarnow “Çekim Soketi Yönetiminde İmmediyat ya da Gecikmeli Yükleme” ile “Kompleks Vakalarda Multidisipliner Tedavi” konularında engin tecrübelerini sizlerle interaktif olarak paylaşacaktır.

Bilimsel etkinliğimizle birlikte 1.800 m²’lik İMPLANTİST-EXPO fuaye alanında sponsor firmalarımızın yer alacağı standları da ziyaret ederek implant sektörünün yeniliklerini inceleme imkanını da sizlere sunuyoruz.

Aynı Tarihlerde 2 Muhteşem Organizasyon…

İMPLANTİST-EXPO 2019 fuar ve bilimsel etkinliğimizle aynı tarihlerde ve oldukça yakın lokasyonda düzenlenecek olan İDEX 2019 İstanbul Ağız Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı ring seferlerimizle aynı anda iki büyük organizasyonu takip edebilme fırsatı da bulabileceksiniz.

12 Nisan 2019 tarihinde, İstanbul’da implantolojiye dair bir gün geçirmek için bekliyoruz.

Oğuz Akyüz
İMPLANTDER Yönetim Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.