İnteraktif Psikiyatri Eğitim Kongresi-İPEK 2023

KONGRE TARİHİ
16 Mart - 19 Mart 2023

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Akra Otel

KONGRE WEB SİTESİ
ipekpsikiyatri.com
DAVET
Sevgili meslektaşlarımız;

Geçen yıl bilimsel katkılarınızla son yılların en bilimsel ve interaktif özelliği en üst düzeyde geçen kongrelerini tamamladık. Gündüzleri ardada gelen panellere ilaveten, gece yarıları (Örn; 00:30, 01:00 gibi) geç saatlere kadar süren ve her isteyenin ücret ödemeden katılma şansı bulduğu maraton kurslar da çok ilgi çekti.

Bu yılda İnteraktif Psikiyatri Eğitim Kongresi (İPEK) 2023, ilkbaharın habercisi 16-19 Mart tarihlerinde Antalya’daki “Akra Barut Otel” de gerçekleştirilecek.

Bu yılda; günlük pratikte karşılaştığımız ya da karşılaşma olasılığımız olan zor durumları, tedavide zorlandığımız olguları ve psikiyatrideki ilginç tabloları, 2023 senesindeki Psikofarmakolojik ve Psikodinamilk alanlardaki güncel ve yenilikçi tedaviler, yeni buluşlar ve sizlerin de interaktif biçimde katılabileceğiniz panellerde, konularındaki uzman hocalarımızla birlikte işlemeyi hedefliyoruz. Öte yandan geçen sene olduğu gibi bu sene de, ücret ödemeden katılabileceğiniz ve daha çok Psikoterapik oryantasyonlu yaklaşımları içeren ücretsiz maraton kurslar da hazırladık (Örn;“Metakognitif Terapi Kursu”, “Şema Terapi Kursu” ve “Hipnoterapi Kursu” gibi).

Bu yılki İPEK kongresinde de; katılımcı hekimlerin kongrede tüm öğrendiklerini kendi günlük pratiklerinde de uygulayabilecekleri bilgiler alabilmeleri için çabalayacağız. Poster ya da serbest bildiri sunumlarının iletilme süresi ise (gerekli değerlendirmelerin yapılabilmesi
amacıyla) 1 Mart tarihi ile sınırlandırılmıştır.

Diğer yandan psikiyatrist hekimlerden oluşan “Psikolar” grubunun çalışmalarını ve Doç. Dr. Adnan Çobanı izleme olanağı da bulacaksınız.

2022 yılı Ekim ayında yapılan ŞİBDA 2022 (Şizofreni-Bipolar-Depresyon Akademi 2022) Ülkemizi ilgilendiren önemli bir sorun olmadığı takdirde, 2023 yılı sonbaharında, yine Kıbrıs’ta gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Hepinize şimdiden sağlıklı ve mutlu bir 2023 yılı diliyoruz.

Saygılarımızla.

Düzenleme kurulu adına

Eş başkanlar:

Prof. Dr. Erdal IŞIK
Prof. Dr. Ayşegül YILDIZ YAVUZ

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.