https://www.suflorturizm.com/ https://www.nghotels.com.tr/tr/otellerimiz/ng-enjoy/toplanti-davet/tas-ev/ https://www.bosphorusmice.net https://www.aketourism.com https://valor.com.tr https://uniconmice.com/ https://www.nlmice.com https://www.aressmice.com
https://www.tpdkongreleri.comhttps://alerjikongresi.comhttps://farmakoloji2025.com

KEPAN Sempozyumu 2026

KONGRE TARİHİ


08 Mayıs - 10 Mayıs 2026

KONGRE ŞEHRİ


Ankara, Türkiye

KONGRE YERİ


Divan Otel

KONGRE WEB SİTESİ



DAVET


Değerli nütrisyon gönüllüleri,

KEPAN Derneği’nin 2025–2027 dönemi Yönetim Kurulu olarak, derneğimizin ana misyonu olan eğitim faaliyetlerimizi yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Düzenlediğimiz her etkinlikte sizlerden gördüğümüz yoğun ilgi ve destek, bizlere güç vermekte ve doğru yolda ilerlediğimizi göstermektedir.

Derneğimizin en geniş kapsamlı bilimsel platformu KEPAN Kongresi’dir. Ancak kongremizin düzenlenmediği yıllarda da bilimsel paylaşımı sürdürebilmek ve klinik nütrisyon alanında önemli temaları gündeme taşıyabilmek amacıyla, yönetim kurulu olarak sempozyum düzenleme kararı aldık. 8–10 Mayıs 2026 tarihleri arasında Ankara’da KEPAN Sempozyumu’nu ilk kez gerçekleştireceğiz. Sempozyumumuz, 8 Mayıs’ta yapılacak ESPEN Life Long Learning (LLL) Kursları ile başlayacak. Bu kurslar, klinik pratiğe doğrudan katkı sağlayacak güncel ve uygulamalı bilgiler sunarak her seviyeden katılımcı için önemli bir öğrenme fırsatı oluşturmaktadır. Ardından 9–10 Mayıs 2026 tarihlerinde, “Tüm Disiplinlerdeki Kritik Hastalarda Medikal Nütrisyon Tedavisi” ni farklı uzmanlık alanlarının bakış açılarıyla ele alacağız. Cerrahi bilimlerden dahili bilimlere, yoğun bakımlardan palyatif bakımlara ve evde bakım uygulamalarına kadar geniş bir perspektifte yapılacak oturumların, bilimsel ufkumuzu zenginleştireceğine inanıyoruz.

Sempozyuma ev sahipliği yapacak olan Ankara, sadece Türkiye’nin başkenti olmasıyla değil, aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını taşıyan özel bir şehir olmasıyla da ayrı bir anlam taşımaktadır. Sizleri Ankara’da ağırlayarak hem bilimsel açıdan doyurucu bir program sunmayı hem de şehrimizin tarihi ve kültürel güzelliklerini birlikte deneyimlemeyi arzu ediyoruz.

KEPAN Derneği olarak, siz değerli nütrisyon gönüllülerinin katkılarıyla bu sempozyumu sadece bir bilimsel toplantı değil aynı zamanda mesleki dayanışma ve dostlukların pekiştiği bir buluşma haline getirmeyi hedefliyoruz. Hep birlikte güçlü bir bilimsel paylaşım yaşamak dileğiyle, sizleri 8–10 Mayıs 2026 tarihlerinde Ankara’da görmekten mutluluk duyacağız.

Sevgi ve saygılarımla,

Prof. Dr. Çetin Kaymak
KEPAN Derneği Yönetim Kurulu Başkanı


KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz.
HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.


PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X İkonX.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir Minduceminduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.