KLP ve Psikosomatik Tıp 2018

KONGRE TARİHİ
16 Şubat - 18 Şubat 2018

KONGRE ŞEHRİ
Bursa, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
ubiat.uludag.edu.tr/kongre2018
DAVET
Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikosomatik Tıp konulu kongresinin temel misyonu; sağlığa, hastalığa, tanı ve tedaviye; bedensel ve ruhsal olarak bütüncül yaklaşmanın önemini vurgulamaktır. Ülkemizde temel sağlık hizmetlerimiz ile, ruh sağlığı hizmetlerimizin bütünleşmemiş olması en önemli sağlık sorunlarımızdandır. Hastanelerimizde tedavi gören insanlarımızda hastalığın niteliği, hastaya ve psikososyal etkileşimlere bağlı olarak %20-70 oranında tedavi gerektirecek düzeyde psikiyatrik sendrom vardır. Bu noktada psikosomatik, konuyu ruhsal- bedensel ilişki yönünden inceleyerek bizlere farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Öncelikli hedefimiz, mesleğe yeni adım atacak olan bu berrak zihinlerin psikosomatik tıp konusunda daha ayrıntılı ve güncel bilgileri öğrenmesini sağlayarak onlara yeni ufuklar açmaktır.

16-17-18 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştireceğimiz kongremizde sizleri mavinin, yeşilin ve tarihin buluştuğu güzel Bursa’mızda ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. Görüşene kadar hepiniz sevgi, sağlık ve bilimle kalın.

Ubiat Başkanı: Stj. Dr. Sefa ERMANCIK
Kongre Başkanı: Stj. Dr. Ecem TÜFEKÇİ
Ubiat Danışman Öğretim Üyesi: Doç. Dr. İlker M. KAFA

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.