Koku ve Tat Zirvesi 2019

KONGRE TARİHİ
03 Mayıs - 04 Mayıs 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
CVK Park Bosphorus Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.kokuvetatzirvesi.com
DAVET
Geçtiğimiz yıl ağırlıklı olarak medikal alanda koku ve tat bozukluklarını tartıştığımız Uluslararası Koku ve Tat Kursunu başarı ile gerçekleştirmiştik. Bu yıl için planlarımızı yaparken, koku ve tat duyularının diğer sektörlerdeki yansımalarını, profesyonellerini bir araya getirerek çok geniş katılımlı bir Koku ve Tat Zirvesi gerçekleştirmeye karar verdik.

Tıp, parfümeri ve gastronomideki karşılıklarının yanında, koku ve tatların hayatlarımızı, beklentilerimizi ve zevklerimizi nasıl etkilediğini, belki de diğer duyulardan çok daha fazla ihtiyacımız olduğunu ortaya koyacak mükemmel bir program hazırladık. Titizlikle oluşturduğumuz programda hayatın hemen her alanından, ünlü konuşmacıların sizlerde iz bırakacak ve daha önce düşünmediğiniz koku ve tat etkilerini ortaya koyduğu bir ziyafet çekeceğiz.

Sektör profesyonellerinin kurumsal ve bireysel hayatı kolaylaştırmak ve daha yüksek seviyede algılamamızı sağlayan ürünlerinin sergileneceği bir sergi eşliğinde 2 gün boyunca koklayıp tadacağız.

3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde sizlerle olmak dileğiyle...

Doç. Dr. Aytuğ Altundağ
Zirve Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.