Multidisipliner Yaklaşımla Yeme Bilimi-Eatoloji Sempozyumu 2020

KONGRE TARİHİ
18 Aralık - 19 Aralık 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.eatology-tr.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Multidisipliner yaklaşımla “Yeme Bilimi - Eatoloji” Sempozyumunun kapsamını; daha sağlıklı, daha dayanıklı ve sürdürülebilir bir gıda sistemine nasıl ulaşılacağının tartışılması oluşturulmakla birlikte ayrıca; sağlıklı beslenmenin yaşanılabilir bir dünya ile uyumlu hale getirilmesi ve beslenmenin çevre yükünün değerlendirilmesi; özellikle gıda üretimi ve beslenme uygulamaları ile ilgili Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine ulaşılması konularında bilgi birikimlerinin değerlendirilmesi ve ileriye dönük atılacak adımların belirlenmesi oluşturmaktadır.

Birleşmiş Milletler ve World Eatology Forum’un desteği ile uluslararası ve ulusal konuşmacılarla ilkini düzenlediğimiz “Yeme Bilimi-Eatoloji” Sempozyumu başta; diyetisyen, gıda mühendisi, gastronom, veteriner hekim ve beslenme bilimi ile ilgili pek çok uzmanlık alanından profesyonelin katılımıyla gerçekleşen multidisipliner bilimsel bir toplantıdır.

Tüm Dünya’nın içinde bulunduğu COVID-19 pandemi döneminde, davetli konuşmacıların, meslektaşlarımızın ve katılımcılarımızın sağlığı düşünülerek Sağlık Bakanlığının önerisine uygun olarak, bu toplantı 18-19 Aralık 2020 tarihlerinde ONLINE olarak gerçekleştirilecektir. Katılım ve katkıları ile değer katacak olan siz değerli akademisyen, meslektaş, öğrenci, dernek ve sektör temsilcilerine şimdiden teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Gülgün Ersoy
Sempozyum Eş Başkanı

Doç. Dr. Nihal Büyükuslu
Sempozyum Eş Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.