Necmettin Erbakan Üniversitesi Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi 2021

KONGRE TARİHİ
02 Ekim - 03 Ekim 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
neudentistrycongress.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

2-3 Ekim 2021 tarihinde düzenlenecek olan Necmettin Erbakan Üniversitesi Uluslararası Diş Hekimliği Kongresine sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Pandeminin devam ettiği bu günlerde fiziki olarak bir arada olamasak da, çevrimiçi olarak düzenlenecek olan kongremizde alanında deneyimli akademisyenler ve seçkin konuşmacılar tarafından diş hekimliğinde periodontoloji, endodonti, protetik diş tedavisi, cerrahi, restorarif diş tedavisi, ortodonti ve pedodonti alanlarında güncel ve yenilikçi yaklaşımlar ele alınacaktır.

Tüm meslektaşlarımızın sözlü veya poster sunumlarıyla katılımıyla kongremiz daha da zenginleşecektir.

Geniş bir katılımla gerçekleştirmeyi beklediğimiz ve diş hekimliğinde güncel ve yenilikçi yaklaşımların paylaşılacağı kongremizde tüm değerli meslektaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bildirir, saygılarımızı sunarım.

Kongre Başkanı
Prof. Dr. Ali Rıza TUNÇDEMİR

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.