Nobel Biocare Türkiye Sempozyumu 2023

KONGRE TARİHİ
16 Kasım - 19 Kasım 2023

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Susesi Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
nobelbiocareantalya2023.org
DAVET
Değerli İş Ortaklarımız,

EOT Dental olarak 11. yılımızda Nobel Biocare Türkiye’nin geleneksel Kasım etkinliğinde sizleri tekrar ağırlamak ve alanımızdaki gelişmeleri uluslararası arenada yetkin bilim insanları ile tartışmak için hazırız.

Sektöründe öncü Nobel Biocare’in konsept ve yeniliklerini paylaşmak ve gelecek yılların fikirlerini bulmak için 16-19 Kasım 2023 tarihlerinde Antalya Susesi Kongre Merkezi’nde toplanacağız.

Farklı bakış açısı geliştirmeye ve inovasyona yürekten bağlı bilimsel ekibimiz bu yıl etkili ve doyurucu sunumların yanında 16. Kasım 2023’de sizler için sıradışı bir etkinlik hazırladı.

“Yaratıcı Dental Drama” başlığı altında Değer Odaklı Hasta Yönetimini profesyonel oyuncular eşliğinde Sağlık Turizmi Satış Danışmanı Ahmet Yardımcı ile sahneleyeceğiz.

Bilimsel programın ilk günü olan 17 Kasım’da “Estetik Tedavi Yolculuğunda Uzmanlaşmak” başlığı altında implant tedavisinin tüm iş akışını ayrıntıları ile kapsayan Multidisipliner Yaklaşım Tristan Staas, Francesco Mintrone ve Michiel Wouters tarafından interaktif olarak sunulacaktır.

18 Kasım’da ise “Kanıta Dayalı All-on-4® Konsepti”nin 25. yılı şerefine tüm gün boyunca “Total Dişsizlik Tedavisi”ne dair her şeyi iki dünya starı Paulo Malo ve Enrico Agliardi ‘den dinleme şansı bulacaksınız.

Hızla değişen ve yenilenen iş alanımızda bilimsel değerlerden ve kanıta dayalı tedavi uygulamalarından köken alan geleneksel Nobel Biocare yaklaşımlarını sizlerle paylaşmak ve tartışmak için heyecanla bekliyoruz.

Yeniden buluşmak dileğiyle…

EOT DENTAL

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.