Olgularla İnflamasyon-Multidisipliner Yaklaşım 2021

KONGRE TARİHİ
10 Eylül - 12 Eylül 2021

KONGRE ŞEHRİ
Sapanca, Sakarya, Türkiye
KONGRE YERİ
NG Enjoy Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.inflamasyon2021.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Dermatoloji – Romatoloji ve Gastroenteroloji disiplinlerinin ortak konseyleri ile 2014 yılında başlayan ve 2019 yılında ilkini yaptığımız “İnflamasyon Sempozyumu” ile taçlanan birlikteliğimiz güzel sonuçlar vermeye devam ediyor. İlk sempozyumunuz daha çok bir kongre havasında idi ve oldukça başarılı oldu. Sempozyumda planlanan değişik format katılımcıların ilgisini çekti. Olgu bazlı toplantılar ve interaktif sunum yapısı dinleyicilerin sürekli sunumun içinde olmasını ve rahatça soru sorabilmesini sağladı. Deneyimler daha rahat paylaşıldı, karanlıkta kalan noktalara açıklık getirilmesi ve önemli noktalara vurgu yapılabilmesi daha kolay sağlandı.

Bu yıl hedefimiz doğal olarak geçen yılın da üzerinde bir katılım ve kaliteyi sağlamaktır. İnteraktif olgu sunumları yanında zor olgu sunumları da devam edecek… Ancak bu yıl sunumda farklılığı bir adım daha ileriye götürerek “TED Talk” tarzı sunumları de eklemeyi planladık. Konunun uzmanı kendisine sorulmuş olan güncel, kısa ve net bir soruyu (mutlaka medikal olması gerekmez!) 5-6 dakika süre içerisinde 8-10 slayt ile cevaplayacak… Farklı sahne düzeninde yüksek tempolu bu sunum tekniği daha önce Tıp kongrelerinde pek kullanılan bir format değildi… Bakalım bundan sonra vazgeçilmezler arasına girebilecek mi?

Sempozyumda sınırlı sayıda konferans yapıyoruz ve geçen yıl beğenilen “Mikrobiyota Sunumları” bu yılda devam edecek… Bu yıl olguları sadece biz hazırlamayacağız, ülkemizin değişik şehirlerindeki öğretim üyeleri bu sorumluluğu alacaklar… Hem olgular, hem de konuşmacılar artık toplantı sorumlusu tarafından belirlenecek ve kendi toplantılarını planlayıp, yönetecekler… Böylece çok sesli ve değişik bakış açılarının da tartışılabildiği toplantılar olacağını umuyoruz…

Bu yıl tüm dünyayı değiştiren Covid-19 pandemisi nedeniyle toplantı yapıları da değişecektir. Kongreler en azından hibrid hale gelecek ve belki salonlardakinden daha fazla “online” katılımcı olabilecektir. Biz tıp kongrelerinin tamamen sanal ortamda olmasını tercih etmiyoruz ve umarız buna zorunlu kalmadığımız şartlara tekrar kavuşuruz diyoruz...

İnflamasyon ile ilgilenen herkesi bu yılki sempozyumumuza da bekliyoruz...

Prof. Dr. Murat Kıyıcı (Kongre Başkanı)
Prof. Dr. Emel Bülbül Başkan (Dernek Başkanı)
Doç. Dr. Serkan Yazıcı (Kongre Sekreteri)
Doç. Dr. Ediz Dalkılıç
Prof. Dr. Yavuz Pehlivan

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.