Online-Halk için Akciğer Hastalıkları ve COVID-19 Kongresi 2022

KONGRE TARİHİ
26 Şubat - 27 Şubat 2022

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
halkicinakcigerhastaliklari.com
DAVET
Değerli Halkımız

Akciğerler hem nefes almamızı sağlar hem de vücudumuzun savunma sisteminin önemli bir organıdır. Ne yazık ki, akciğer hastalıkları tüm dünyada çok fazla kişiyi etkiler ve çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Yaşadığımız pandemi sırasında görüldüğü gibi Corona virüsün de en çok etkilediği organ akciğerdir. Beş milyondan fazla kronik akciğer hastasının olduğu ülkemizde, ikinci halk kongremizi gerçekleştiriyoruz.

Türk Toraks Derneği olarak, halkın anlayacağı dilde, aklınızdaki sorulara cevap verebilecek şekilde, 26-27 Şubat 2022’de “Halk için Akciğer Hastalıkları ve COVID-19 Kongresi” ni gerçekleştiriyoruz.

Corona virüs ve Akciğer hastalıklarının teşhisi, tedavisi ve aşılar konusunda en yeni bilgileri, konunun en önemli uzmanları sizlerle derneğimizin sosyal medya hesaplarından (youtube, facebook, twitter, instagram) canlı olarak paylaşacak ve sorularınızı anında cevaplayacaktır.

Tüm halkımızı kongreye davet ediyoruz. Katılım ücretsizdir.

Prof. Dr. Füsun Topçu
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Oya İtil
Türk Toraks Derneği Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.