Peyzaj Mimarlığı Akademik Topluluğu 22. Toplantısı-PEMAT 2019

KONGRE TARİHİ
25 Nisan - 27 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Kuşadası, Aydın, Türkiye
KONGRE YERİ
Sealight Resort Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.pemat2019.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nün ev sahipliğinde 25-27 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Peyzaj Mimarlığı Akademik Topluluğu (PEMAT) XXII. Toplantısında sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyacağız.

Toplantıda Büyük Menderes Deltası ve yakın çevresinin doğal ve kültürel kaynak değerleri ile çevre sorunları aktarılarak çözüm önerileri tartışılacaktır. Toplantımıza destek vererek bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşacak olan değerli konuşmacılarımıza şimdiden teşekkür ediyor, alınacak kararların, kurulacak bağlantıların, ülke çapında geniş bir perspektife ulaşabilmesi yönünde başarılı bir akademik toplantı geçirmemizi diliyoruz.

Saygılarımızla,

Organizasyon Komitesi Başkanları

Doç. Dr. Barış KARA
Doç. Dr. Tendü Hilal GÖKTUĞ

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.