Sağlık Bilimleri Üniversitesi Uluslararası Kadın Doğum ve Yenidoğan Günleri 2021

KONGRE TARİHİ
18 Mart - 21 Mart 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
kadindogumgunleri.sbugunleri.org
DAVET
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

2019’un son aylarında başlayan ve 2021 yılına geldiğimiz şu günlerde halen etkisini sürdüren COVID-19 pandemisi tüm dünyada hayatın bütün alanlarını olumsuz yönde ciddi şekilde etkilemiş hatta bazı alanları durma noktasına getirmiştir. Ancak gündelik hayat devam etmek zorundadır ve bilimsel hayatın ise durması ya da yavaşlaması mümkün değildir. Eğer bilimsellik durursa hayat da durur.

Bu nedenle içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte bizler insanlığa olan borcumuzu bir nebze dahi olsa ödeyebilmek, bilgiyi paylaşabilmek amacıyla “Sağlık Bilimleri Üniversitesi Uluslararası Kadın Doğum ve Yenidoğan Kongresi -2021” i düzenlemiş olmanın mutluluğunu yaşarken, sizleri de kongremize davet etmekten onur duyuyoruz.

Kongremizin ana teması “Dünya Dursa da Bilgi Paylaşılmalıdır!”.

Engin bilgi birikimleri ve deneyimleri ile kendi alanlarında öncü isimlerden olan konuşmacılarımızın, moderatörlerimizin ve sizlerin değerli katkıları ile kongremizde Kadın Doğum ve Yenidoğan alanında hem ilgi çekici hem de tartışmalı konulara ışık tutmaya çalışacağız.

Daha önce hiç alışık olmadığımız birçok yaşam şartlarına uyum sağladığımız Pandemi sürecinde çevrim içi (online) kongreler de bilimsel ve mesleki hayatımızın birer parçası haline gelmiştir. Online olarak yapılacak olan Kongremizin resmi dili Türkçe ve İngilizce olmakla birlikte kongre sırasında İngilizce, Arapça ve Rusça olarak 3 dilde simultane çeviri hizmeti verilecektir.

Simülasyon teknikleri ve video sunumları üzerinden güncel klinik pratik reflekslerimizi güçlendirecek kapsamlı kurslar düzenlenecektir.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde başlayacak olan kongremizi, Çanakkale Savaşı başta olmak üzere bu vatan için canını hiçe sayarak savaşan tüm şehit ve gazilerimizi doğuran analarımıza, onların yollarını gözleyen eşlerine ithaf ediyor, birbirimize sarılarak hasret giderebileceğimiz, bilgilerimizi yüzyüze paylaşabileceğimiz güzel günlerde buluşabileceğimizi ümit ederek, hepinizi 18-21 Mart 2021 tarihinde düzenleyeceğimiz Sağlık Bilimleri Üniversitesi Uluslararası Kadın Doğum ve Yenidoğan Kongresi -2021” bilimsel şölenimize davet ediyor, sağlıklı günler diliyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Kongre Onursal Başkanları
Prof. Dr. Cevdet Erdöl
Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik

Kongre Başkanı
Prof. Dr. Özlem Moraloğlu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.