Şizofreni ve Bipolar ve Depresyon Akademisi-ŞİBDA 2022

KONGRE TARİHİ
09 Ekim - 12 Ekim 2022

KONGRE ŞEHRİ
K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Elexus Otel Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
psikiyatriakademisi.com
DAVET
Sayın meslektaşlarımız;

Çok geçmiş senelerde olduğu gibi (sizlerden gelen istek üzerine) bu sene de, 9-12 Ekim 2022 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Elexus Otel’de Psikiyatrinin en temel hastalıkları olan “Şizofreni, Bipolar bozukluk & Depresyon” üçlüsünü A’dan Z’ ye ele alan akademik düzeyi yüksek bir kongre düzenliyoruz.

Bu konularda adı geçen yerli ve yurt dışından katılacak yabancı konuşmacılar ile birlikte; bu hastalıkları epidemiyolojisinde risk gruplarına, biyolojik ve psikodinamik etiyolojilerinden, psikofarmakolojik, biyolojik, psikodinamik ve 3. nesil bilişsel-davranışçı tedavilerine kadar tüm yönleriyle konferanslar, açık oturumlar ve “çapraz ateş” adını verdiğimiz ikili ve üçlü tartışmalar şeklinde ele alacağız.

Yabancı konuşmacıların katılımının, bizlerin özellikle tedavi alanında hangi yönlerden diğer ülkelerden daha etkin ve güçlü olduğumuzu, hangi yönlerden ise eksiklerimiz olduğunu görmemizi sağlayacağını düşünüyoruz.

Akşamları da bu hastalıklara özgün tedavi yaklaşımlarına yönelik maraton kurslar düzenliyoruz. Bu kurslara (düzenlediğimiz tüm kongrelerde olduğu gibi), İsteyen her katılımcı istediği her kursa ücretsiz olarak katılabilme olanağı bulacaktır.

Kuzey Kıbrıs’ın en güzel ayı olan Ekim ayı başında sizlerle beraber olmak ümidiyle saygılarımızı sunuyoruz.

Düzenleme kurulu adına
Prof. Dr. Erdal IŞIK
Prof. Dr. Ayşegül Yıldız Yavuz

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.