Sportif Rehabilitasyon ve Multidisipliner Ağrı Sempozyumu 2020

KONGRE TARİHİ
11 Aralık - 12 Aralık 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.marder.org.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Bütün dünyada görülen COVID-19 pandemisi sebebiyle ülke genelinde alınan tedbirlerin uzaması doğrultusunda, Hilton Maslak İstanbul’da 20-21 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığımız Sportif Rehabilitasyon ve Multidisipliner Ağrı Sempozyumu’nu bu yıla özel olarak 11-12 Aralık 2020 tarihlerinde ONLINE olarak hayata geçireceğiz.

Tüm dünyada olduğu gibi bizler de hassas bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemin hepimize getirdiği olumsuzlukları göz ardı etmemiz mümkün değil. Bu zor dönemde siz değerli hekimlerimizden desteklerinizi ve yeni normale uygun online sempozyumumuza katılımınızı daha yoğun olarak bekliyoruz.

Bu yıl Multidisipliner Ağrı ve Rehabilitasyon Derneği olarak Sportif Rehabilitasyon Sempozyumumuzun beşincisini, Multidisipliner Ağrı toplantımızın ise üçüncüsünü bir arada yapmanın mutluluğu içindeyiz.

Sportif Rehabilitasyon sempozyumunun bu yılki temasını “Spor ve Kadın” olarak belirledik. Bu konuyu öncelikle spor hekimliğinde kısmen geri planda kalan “Kemik Sağlığı” konusunu ön plana çıkarmak ve bu konudaki bilgilerimizi güncellemek, hem de ülkemizdeki kadın sporcuların yaşadığı zorlukları sosyal platformumuzda gündeme getirmek için seçtik.

Multidisipliner Ağrı konusunda da sizleri bazı güncel konularda bilgilendirmeyi hedefledik; bu anlamda kas-iskelet sistemi ağrılarının yanı sıra bu ağrıların barsak mikrobiyotası ile ilişkisini de konunun uzmanlarıyla tartışıyor olacağız.

Bu doğrultuda, başta ilgili branşlar olan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Ortopedi ve Travmatoloji uzmanları ve Spor Hekimleri olmak üzere; Algoloji, Nöroloji, Nöroşirürji, uzmanlarıyla kas-iskelet sistemine bir bütün olarak yaklaşmak ve konuları multidisipliner olarak ele almayı hedefledik. Konuları sizlerin de soru katılımı ile interaktif olarak ele almayı amaçlıyoruz.

11-12 Aralık tarihlerinde yan yana olamasak da ekranlar aracılığıyla güncel bilimsel paylaşımlarda bulunmak için görüşmek üzere,

Saygılarımla,

Düzenleme kurulu adına Sempozyum Başkanı
Prof. Dr. Şansın Tüzün

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.