TDB 24. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi ve Expodental 2018

KONGRE TARİHİ
27 Eylül - 30 Eylül 2018

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Congresium Ankara

KONGRE WEB SİTESİ
www.tdbkongreleri.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Uluslararası Türk Dişhekimleri Birliği kongrelerine her sene artan ilginizin verdiği coşkuyla 2018 Eylül’ünde, en güzel mevsiminde Atatürk’ün şehri Ankara’da sizler için Türkiye’nin dişhekimliği alanındaki en kapsamlı kongresine hazırlanıyoruz.

Türk Dişhekimleri Birliği Sürekli Dişhekimliği Eğitimi çerçevesini; kanıta dayalı dişhekimliği felsefesine dayanarak ve dişhekiminin tamir eden, eksiği yerine koyan hekim kimliğinin üstünde, hastalıkların ortaya çıkmasına engel olan ve ağız diş sağlığını sağlarken hastasının genel sağlığına da etki eden bir ağız doktoru yeterliliğine taşımıştır. Uluslararası Türk Dişhekimleri Birliği 2018 Ankara kongresinin bilimsel programı da bu düşünceyle yapılmıştır.

Bilimsel programı, sosyal aktiviteleri ve geniş Expo-Dental Fuarı ile sizlere bir önceki TDB Ankara Kongresinin Organizasyon Komitesi Başkanı rahmetli büyüğümüz Doç. Dr. Merih Baykara’ nın sözleriyle sesleniyorum:

“Birçoğumuzun öğrencilik yıllarının geçtiği Kızılay’ı, Tunalı Hilmi’ si, Kuğulu Parkıyla anılarınızın ve arkadaşlıklarınızın canlanacağı
Ankara’ya, kongremize sizleri davet ediyoruz”.

Dr. A. R. İlker CEBECİ
Türk Dişhekimleri Birliği & Kongre Başkanı


Değerli Meslektaşlarım,

27-30 Eylül 2018 tarihlerinde Congresium Ankara’da yapılacak olan Türk Dişhekimleri Birliği’nin marka haline gelmiş kongre ve fuar organizasyonu "TDB 24. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi ve Expodental 2018" için hazırlıklarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Sizlerle 6 yıl aradan sonra güzel ülkemizin başkentinde yeniden buluşacak olmanın sevinç ve gururunu yaşıyoruz.

Türk Dişhekimleri Birliği ve Odalarının meslektaşlarıyla yakın temas noktası olan kongrelerimiz, kanıta dayalı güncel ve doğru bilgiye ulaşma yolunda en önemli organizasyonu olmanın yanında, çok sayıda firma ve geniş fuar katılımıyla yenilikler ve malzemelerle ilgili bilgilerimizin gelişimine büyük katkı sağlamaktadır.

TDB 24. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi, kliniklerinde, hastanelerde ve üniversitelerde çalışan meslektaşlarımıza, tüm dünyadan ve ülkemizden konunun uzmanlarıyla buluşmak, tanışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak için olağanüstü fırsatlar sunacaktır. Bu sene kongremizde, mesleğin tüm bileşenlerinin bir araya getirildiği, bilimselliği beraberce yaşayacağımız programlar da hazırlanmaktadır.

Meslektaşlarımızın yılda bir kez bile olsa, Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış arkadaşlarıyla buluşmasını sağlayacak olmak bize ayrı bir kıvanç veriyor.

Mesleki dayanışma, bilgilerin tazelenmesi, dostlukların pekişmesi ve birlikteliğimizin haklı gururunu yaşamak üzere siz değerli meslektaşlarımızı sonbaharın en güzel yaşandığı şehirlerden olan Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, Anıtkabir'e ev sahipliği yapan Başkentimiz Ankara’ya bekliyoruz.

Dr. F. Serhat ÖZSOY
Ankara Dişhekimleri Odası ve
Organizasyon Komitesi Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.